Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Uthai Thani Blues Samut Songkhram Raiders
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
41% Spel op eigen helft 59%
13 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.7 gemiddelde waardering 18.1
weak Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


4e minuut.
Tsai-Jung passt de bal met de wreef. Anuia rent richting de bal. Anuia met een sublieme pass. Tomo Chan rent richting de bal. Tomo Chan draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Seangsen rent richting de bal. Siriwiboon bereikt de bal nog maar net als eerste. Panturarranasriyothin is nu in balbezit. Panturarranasriyothin schiet op doel. Rojanaprorntip probeert de bal aan de voet te houden. Paal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

12e minuut.
Tsai-Jung is nu in balbezit. Tsai-Jung met een sublieme pass. Tomo Chan is nu in balbezit. Anuia rent richting de bal. Anuia schiet op doel. Thongsamutr probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Uthai Thani Blues - Samut Songkhram Raiders 0:1

20e minuut.
Siriwiboon geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Wooi ling zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Seangsen is nu in balbezit. Seangsen schiet op doel. Soponpanich verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

26e minuut.
Gwo Chung rent richting de bal. Yindeeyoungyeon onderschept slim de pass. Yindeeyoungyeon probeert naar een medespeler te passen. Seangsen is nu in balbezit. Seangsen draait met de bal, schiet en ... Soponpanich kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Uthai Thani Blues 45%, Samut Songkhram Raiders 55%.
Uthai Thani Blues - Samut Songkhram Raiders 0:1

51e minuut.
Gwo Chung bereikt de bal nog maar net als eerste. Seangsen verovert de bal door een tackle van achteren. Seangsen probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Panturarranasriyothin de bal. Panturarranasriyothin draait met de bal, schiet en ... Soponpanich verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

54e minuut.
Joo Hyung probeert naar een medespeler te passen. Photong rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Joo Hyung. Joo Hyung krijgt een gele kaart.

66e minuut.
Dongjia geeft de bal voor. Seangsen rent richting de bal. Seangsen passt de bal zonder na te denken. Panturarranasriyothin is nu in balbezit. Panturarranasriyothin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Uthai Thani Blues - Samut Songkhram Raiders 1:1

74e minuut.
Yindeeyoungyeon raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Gwo Chung komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Kai rent richting de bal. Gwo Chung onderschept slim de pass. Gwo Chung speelt de bal door. Panturarranasriyothin is nu in balbezit. Panturarranasriyothin draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Uthai Thani Blues 37%, Samut Songkhram Raiders 63%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Uthai Thani Blues - Samut Songkhram Raiders 1:1