Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rayong Samut Songkhram Raiders
Khalanm Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
31% Spel op eigen helft 69%
26 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
32.2 gemiddelde waardering 19.9
weak Schieten weak
average Passen unsatisfactory
weak Verdedigen weak


9e minuut.
Taweepaiboon geeft een hoge lob. Zhi Bin kopt de bal weg. Daar is Siriwiboon, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Basto bereikt de bal nog maar net als eerste. Basto haalt uit met een fantastische trap. Soponpanich bokst de bal weg.

14e minuut.
Yong Soo verovert de bal door een tackle van achteren. Chan verovert de bal door een tackle van achteren. Chan passt de bal zonder na te denken. Zhi Bin bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhi Bin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Rayong - Samut Songkhram Raiders 1:0

21e minuut.
Taweepaiboon geeft een hoge lob. Puma kopt de bal weg. Daar is Tsai-Jung, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zhi Bin rent richting de bal. Zhi Bin haalt uit met een fantastische trap. Soponpanich probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

24e minuut.
Zhi Bin onderschept slim de pass. Zhi Bin met een sublieme pass. Gow Jen rent richting de bal. Gow Jen haalt uit met een fantastische trap. Zhi Bin krijgt zijn hoofd ertegen. Soponpanich probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

39e minuut.
Puma onderschept slim de pass. Zhi Bin verovert de bal door een tackle van achteren. Basto bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhi Bin rent richting de bal. Zhi Bin schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Boonkasemsanti heeft problemen om de bal te vangen. Fijał geeft de bal voor. Rojanaprorntip is nu in balbezit. Zhi Bin verovert de bal door een tackle van achteren. Zhi Bin draait met de bal, schiet en ... Soponpanich kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Rayong - Samut Songkhram Raiders 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rayong 34%, Samut Songkhram Raiders 66%.
Rayong - Samut Songkhram Raiders 2:0

50e minuut.
Sailom onderschept slim de pass. Sailom speelt de bal door. Gow Jen is nu in balbezit. Zhi Bin rent richting de bal. Zhi Bin haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Gow Jen bereikt de bal nog maar net als eerste. Sailom geeft een lange en hoge pass. Bumroongmitr heeft problemen om de bal te vangen. Zhi Bin bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhi Bin haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Fijał is nu in balbezit. Fijał passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Zhi Bin de bal. Zhi Bin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Rayong - Samut Songkhram Raiders 3:0

66e minuut.
Fijał is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Puma. Fijał raakt geblesseerd tijdens het duel. Basto zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Rojanaprorntip kopt de bal weg. Gow Jen rent richting de bal. Gow Jen haalt uit met een fantastische trap. Zhi Bin maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Siriwiboon kopt de bal weg. Puma heeft problemen om de bal te vangen. Basto is nu in balbezit. Zhi Bin bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhi Bin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Rayong - Samut Songkhram Raiders 4:0

76e minuut.
Bumroongmitr geeft de bal voor. Inworp. Boonkasemsanti met de inworp. Zhi Bin bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhi Bin haalt uit met een fantastische trap. Paal! Zhi Bin heeft problemen om de bal te vangen. Zhi Bin schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Rayong - Samut Songkhram Raiders 5:0

83e minuut.
Fijał bereikt de bal nog maar net als eerste. Fijał met een sublieme pass. Zhi Bin is nu in balbezit. Zhi Bin schiet op doel. Soponpanich werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rayong - Samut Songkhram Raiders 6:0

89e minuut.
Bumroongmitr geeft een lange en hoge pass. Inworp. Basto met een snelle inworp. Zhi Bin kan de bal niet met de borst controleren. Zhi Bin haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rayong 28%, Samut Songkhram Raiders 72%.
Rayong - Samut Songkhram Raiders 6:0