Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Uthai Thani Blues Astrals
Normal Tactiek 352
47% Balbezit 53%
50% Spel op eigen helft 50%
9 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 22.7
poor Schieten average
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen poor


3e minuut.
Nithatsansart is nu in balbezit. Kim rent richting de bal. Kim passt de bal in één keer door. Taepanich is nu in balbezit. Taepanich haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Uthai Thani Blues - Astrals 0:1

12e minuut.
Photong met een sublieme pass. Wongsuwan bereikt de bal nog maar net als eerste. Wongsuwan passt de bal zonder na te denken. Gwo Chung rent richting de bal. Gwo Chung schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Wongsuwan raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Silver-San komt het veld opgelopen.

29e minuut.
Wooi ling met een snelle inworp. Photong is nu in balbezit. Onpakddee legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Photong is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Photong kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Srisa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

36e minuut.
Photong is nu in balbezit. Photong heeft problemen om de bal te vangen. Photong met een sublieme pass. Gwo Chung bereikt de bal nog maar net als eerste. Gwo Chung haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Klungelig pakt Tomo Chan de bal. Buranasupkajorn rent richting de bal. Photong bereikt de bal nog maar net als eerste. Gwo Chung bereikt de bal nog maar net als eerste. Gwo Chung draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Uthai Thani Blues - Astrals 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Uthai Thani Blues 44%, Astrals 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Uthai Thani Blues - Astrals 1:1

49e minuut.
Silver-San geeft een lange en hoge pass. Daar is Tomo Chan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Onpakddee bereikt de bal nog maar net als eerste. Photong bereikt de bal nog maar net als eerste. Photong haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Buranasupkajorn bereikt de bal nog maar net als eerste. Buranasupkajorn speelt de bal door. Taepanich rent richting de bal. Taepanich passt de bal zonder na te denken. Thongsamutr probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Uthai Thani Blues - Astrals 1:2

54e minuut.
Buranasupkajorn probeert de bal met de borst te controleren. Met opzet legt Silver-San zijn tegenspeler op de grond. Buranasupkajorn is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Buranasupkajorn zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Maneechote is nu in balbezit. Kim onderschept slim de pass. Kim schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Taepanich is nu in balbezit. Taepanich draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Kim bereikt de bal nog maar net als eerste. Kim speelt de bal door. Taepanich rent richting de bal. Taepanich schiet op doel. Thongsamutr probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

89e minuut.
Sukjai geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Silver-San met een snelle inworp. Photong bereikt de bal nog maar net als eerste. Photong schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Uthai Thani Blues 55%, Astrals 45%.
Uthai Thani Blues - Astrals 1:2