Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Nong Khai Bulls Kharipbian
Normal Tactiek nakego
43% Balbezit 57%
84% Spel op eigen helft 16%
2 Doelpogingen 49
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.9 gemiddelde waardering 48
slecht Schieten uitstekend
slecht Passen redelijk
zwak Verdedigen solide


2e minuut.
Phosomboon onderschept slim de pass. Phosomboon geeft een lange en hoge pass. Thamboowasha kopt de bal weg. Umakanta bereikt de bal nog maar net als eerste. Umakanta haalt uit met een fantastische trap. Fangda bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

3e minuut.
Inworp. Kangli met een snelle inworp. Phosomboon geeft een lange en hoge pass. Ching-Fou maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nong Khai Bulls - Kharipbian 0:1

5e minuut.
Daar is Phosomboon, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chawla rent richting de bal. Phosomboon verovert de bal door een tackle van achteren. Thamboowasha rent richting de bal. Thamboowasha draait met de bal, schiet en ... Fangda probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Nong Khai Bulls - Kharipbian 0:2

6e minuut.
Kangli geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Chawla met de inworp. Wattanasinn bereikt de bal nog maar net als eerste. Wattanasinn draait met de bal, schiet en ... Baifan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Sangkaew is nu in balbezit. Sangkaew schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Nong Khai Bulls - Kharipbian 1:2

9e minuut.
Yingsawa onderschept slim de pass. Yingsawa speelt de bal door. Tőzsér met een sublieme pass. Ching-Fou bereikt de bal nog maar net als eerste. Ching-Fou haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Daar is Thamboowasha, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Thamboowasha draait met de bal, schiet en ... bin Muhammad probeert naar een medespeler te passen. Ching-Fou heeft problemen om de bal te vangen. Ching-Fou draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Jia-Nian speelt de bal door. Kangli rent richting de bal. Kangli geeft een lange en hoge pass. Thamboowasha is nu in balbezit. Thamboowasha schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Nong Khai Bulls - Kharipbian 1:3

18e minuut.
Jia-Nian passt de bal in één keer door. Thamboowasha is nu in balbezit. Chunmin bereikt de bal nog maar net als eerste. Umakanta verovert de bal door een tackle van achteren. Umakanta schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Nong Khai Bulls - Kharipbian 1:4

21e minuut.
Tőzsér passt de bal met de wreef. Ching-Fou is nu in balbezit. Ching-Fou geeft de bal voor. Umakanta rent richting de bal. Umakanta draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Phosomboon geeft een lange en hoge pass. Chunmin controleert de bal met de borst. Ilwen probeert naar een medespeler te passen. Umakanta is nu in balbezit. Umakanta draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Klungelig pakt Chunmin de bal. Umakanta is nu in balbezit. Umakanta probeert naar een medespeler te passen. Thamboowasha bereikt de bal nog maar net als eerste. Thamboowasha draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Nong Khai Bulls - Kharipbian 1:5

27e minuut.
Sangkaew kopt de bal weg. Tőzsér rent richting de bal. Tőzsér speelt de bal door. Umakanta rent richting de bal. Umakanta haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Mani geeft de bal voor. Umakanta kopt de bal weg. Klungelig pakt Thamboowasha de bal. Thamboowasha schiet op doel. Fangda probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Nong Khai Bulls - Kharipbian 1:6

29e minuut.
Umakanta rent richting de bal. Umakanta probeert naar een medespeler te passen. Thamboowasha rent richting de bal. Thamboowasha schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Nong Khai Bulls - Kharipbian 1:7

34e minuut.
Chunmin is nu in balbezit. Ilwen verovert de bal door een tackle van achteren. Ilwen met een sublieme pass. Umakanta rent richting de bal. Umakanta draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Yuansheng onderschept slim de pass. Yuansheng geeft de bal voor. Pengsapha heeft problemen om de bal te vangen. Thamboowasha is nu in balbezit. Thamboowasha haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Doeltrap. Fangda met een harde bal richting middenveld. Phosomboon kopt de bal weg. Thamboowasha rent richting de bal. Thamboowasha draait met de bal, schiet en ... Fangda probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

38e minuut.
Mani onderschept slim de pass. Tőzsér geeft een hoge lob. bin Muhammad controleert de bal met de borst. Thamboowasha is nu in balbezit. Thamboowasha draait met de bal, schiet en ... Paal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

42e minuut.
Wattanasinn geeft de bal voor. Chunmin kopt de bal weg. Daar is Ritphayom, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ching-Fou is nu in balbezit. Ching-Fou schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Umakanta is nu in balbezit. Umakanta draait met de bal, schiet en ... Fangda bokst de bal weg.

43e minuut.
Tőzsér probeert naar een medespeler te passen. Thamboowasha bereikt de bal nog maar net als eerste. Thamboowasha passt de bal met de wreef. Ching-Fou is nu in balbezit. Ching-Fou haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nong Khai Bulls 81%, Kharipbian 19%.
Nong Khai Bulls - Kharipbian 1:7

47e minuut.
Umakanta passt de bal met de wreef. Ilwen bereikt de bal nog maar net als eerste. Ilwen passt de bal in één keer door. Thamboowasha bereikt de bal nog maar net als eerste. Thamboowasha schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Thamboowasha is nu in balbezit. bin Muhammad legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Thamboowasha is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Thamboowasha kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
Nong Khai Bulls - Kharipbian 1:8

49e minuut.
Yingsawa geeft de bal voor. Umakanta kopt de bal weg. Daar is Thamboowasha, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Thamboowasha draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Nong Khai Bulls - Kharipbian 1:9

51e minuut.
Ilwen bereikt de bal nog maar net als eerste. Ilwen passt de bal in één keer door. Thamboowasha is nu in balbezit. Thamboowasha schiet op doel. Fangda werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nong Khai Bulls - Kharipbian 1:10

52e minuut.
Sangkaew passt de bal met de wreef. Chunmin rent richting de bal. Chunmin probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Thamboowasha de bal. Thamboowasha haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Fangda trapt de bal weg van het doel. Inworp. Ilwen zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tőzsér rent richting de bal. Tőzsér geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Tőzsér bereikt de bal nog maar net als eerste. Thongkum maakt een afschuwelijke overtreding. Tőzsér is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Yuansheng zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Umakanta heeft problemen om de bal te vangen. Umakanta draait met de bal, schiet en ... Fangda werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nong Khai Bulls - Kharipbian 1:11

56e minuut.
Ilwen rent richting de bal. Ilwen geeft een hoge lob. Thamboowasha bereikt de bal nog maar net als eerste. Thamboowasha schiet op doel. Fangda probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Chunmin kan de bal niet met de borst controleren. Ilwen speelt de bal door. Chunmin verovert de bal door een tackle van achteren. Umakanta rent richting de bal. Umakanta draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
bin Muhammad geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ilwen met een snelle inworp. Tőzsér rent richting de bal. Tőzsér geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Fangda trapt de bal weg van het doel. Inworp. Ilwen met een snelle inworp. Tőzsér rent richting de bal. Tőzsér schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Wattanasinn is nu in balbezit. Kangli is nu in balbezit. Kangli geeft een lange en hoge pass. Ching-Fou is nu in balbezit. Ching-Fou schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
bin Muhammad speelt de bal door. Chunmin probeert de bal aan de voet te houden. Umakanta bereikt de bal nog maar net als eerste. Umakanta haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Nong Khai Bulls - Kharipbian 1:12

67e minuut.
Chunmin bereikt de bal nog maar net als eerste. Tőzsér is nu in balbezit. Tőzsér probeert naar een medespeler te passen. Ching-Fou rent richting de bal. Ching-Fou draait met de bal, schiet en ... Fangda verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Pengsapha de bal. Thamboowasha bereikt de bal nog maar net als eerste. Thamboowasha draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Nong Khai Bulls - Kharipbian 1:13

70e minuut.
Chunmin geeft een lange en hoge pass. Inworp. Ilwen met een snelle inworp. Tőzsér rent richting de bal. Tőzsér schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Doeltrap. Fangda met een harde bal richting middenveld. Tőzsér kopt de bal weg. Thamboowasha rent richting de bal. Thamboowasha haalt uit met een fantastische trap. Fangda kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

83e minuut.
Yingsawa geeft de bal voor. Umakanta is nu in balbezit. Umakanta probeert naar een medespeler te passen. Thamboowasha is nu in balbezit. Thamboowasha draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Pengsapha trapt de bal weg. Yuansheng kopt de bal weg. Umakanta is nu in balbezit. Umakanta geeft een hoge lob. Thamboowasha krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Nong Khai Bulls - Kharipbian 1:14

86e minuut.
Thongkum is nu in balbezit. Umakanta onderschept slim de pass. Umakanta probeert naar een medespeler te passen. Thamboowasha bereikt de bal nog maar net als eerste. Thamboowasha draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Nong Khai Bulls - Kharipbian 1:15

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nong Khai Bulls 87%, Kharipbian 13%.
Nong Khai Bulls - Kharipbian 1:15