Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Uthai Thani Blues Kharipbian
Normal Tactiek nakego
44% Balbezit 56%
78% Spel op eigen helft 22%
1 Doelpogingen 27
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 0
19.7 gemiddelde waardering 38.6
poor Schieten adequate
poor Passen average
poor Verdedigen adequate


2e minuut.
Siderov geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gwo Chung met een snelle inworp. Seangsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Seangsen draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Vaggeloglou met een snelle inworp. Tőzsér speelt de bal door. Purcaru is nu in balbezit. Purcaru schiet op doel. Thongsamutr werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Uthai Thani Blues - Kharipbian 0:1

12e minuut.
Tőzsér is nu in balbezit. Tőzsér geeft een hoge lob. Jakiel controleert de bal met de borst. Jakiel haalt uit met een fantastische trap. Lao-Jaruphan probeert de bal aan de voet te houden. Thongsamutr probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Maneechote rent richting de bal. Maneechote passt de bal zonder na te denken. Purcaru rent richting de bal. Purcaru schiet op doel. Thongsamutr kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

18e minuut.
Daar is Yuansheng, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ilwen rent richting de bal. Ilwen probeert naar een medespeler te passen. Jakiel is nu in balbezit. Jakiel draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Uthai Thani Blues - Kharipbian 0:2

23e minuut.
Dongjia is nu in balbezit. Vaggeloglou rent richting de bal. Vaggeloglou geeft de bal voor. Jakiel is nu in balbezit. Jakiel draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Jakiel bereikt de bal nog maar net als eerste. Jakiel haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Uthai Thani Blues - Kharipbian 0:3

28e minuut.
Lao-Jaruphan verovert de bal door een tackle van achteren. Lao-Jaruphan geeft een lange en hoge pass. Gwo Chung controleert de bal met de borst. Yuansheng rent richting de bal. Ilwen geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

41e minuut.
Gwo Chung kan de bal niet met de borst controleren. Yuansheng is nu in balbezit. Yuansheng geeft de bal voor. Jakiel is nu in balbezit. Jakiel haalt uit met een fantastische trap. Thongsamutr probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

42e minuut.
Ilwen met een sublieme pass. Tőzsér rent richting de bal. Tőzsér geeft de bal voor. Margera rent richting de bal. Margera schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Uthai Thani Blues 67%, Kharipbian 33%.
Uthai Thani Blues - Kharipbian 0:3

46e minuut.
Rolfo rent richting de bal. Rolfo geeft de bal voor. Purcaru probeert de bal met de borst te controleren. Purcaru draait met de bal, schiet en ... Thongsamutr maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Uthai Thani Blues - Kharipbian 0:4

50e minuut.
Gwo Chung rent richting de bal. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Yuansheng zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ilwen rent richting de bal. Ilwen geeft de bal voor. Thongsamutr bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

52e minuut.
Dongjia is nu in balbezit. Vaggeloglou verovert de bal door een tackle van achteren. Vaggeloglou passt de bal met de wreef. Margera bereikt de bal nog maar net als eerste. Margera haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Thongsamutr trapt de bal weg. Yuansheng is nu in balbezit. Ilwen speelt de bal door. Purcaru is nu in balbezit. Purcaru haalt uit met een fantastische trap. Thongsamutr verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Uthai Thani Blues - Kharipbian 0:5

55e minuut.
Margera heeft problemen om de bal te vangen. Margera passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Purcaru de bal. Purcaru schiet op doel. Thongsamutr werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Ilwen zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tőzsér geeft een hoge lob. Vaggeloglou is nu in balbezit. Vaggeloglou schiet op doel. Dongjia probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Jakiel is nu in balbezit. Jakiel geeft een lange en hoge pass. Margera is nu in balbezit. Purcaru is nu in balbezit. Purcaru draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Ilwen onderschept slim de pass. Ilwen speelt de bal door. Jakiel rent richting de bal. Jakiel draait met de bal, schiet en ... Thongsamutr maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Uthai Thani Blues - Kharipbian 0:6

64e minuut.
Siderov verovert de bal door een tackle van achteren. Siderov passt de bal zonder na te denken. Tőzsér met een sublieme pass. Purcaru rent richting de bal. Purcaru draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Uthai Thani Blues - Kharipbian 0:7

76e minuut.
Tőzsér speelt de bal door. Purcaru probeert de bal met de borst te controleren. Lao-Jaruphan is nu in balbezit. Jakiel rent richting de bal. Jakiel haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Uthai Thani Blues - Kharipbian 0:8

78e minuut.
Rolfo onderschept slim de pass. Rolfo geeft een lange en hoge pass. Purcaru kopt de bal weg. Margera bereikt de bal nog maar net als eerste. Margera haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

81e minuut.
Tőzsér bereikt de bal nog maar net als eerste. Tőzsér passt de bal met de wreef. Purcaru is nu in balbezit. Purcaru haalt uit met een fantastische trap. Thongsamutr werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Uthai Thani Blues - Kharipbian 0:9

86e minuut.
Ilwen met een sublieme pass. Tőzsér bereikt de bal nog maar net als eerste. Tőzsér passt de bal met de wreef. Purcaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Purcaru draait met de bal, schiet en ... Thongsamutr kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

89e minuut.
Yuansheng speelt de bal door. Seangsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Ilwen onderschept slim de pass. Ilwen geeft de bal voor. Margera kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Thongsamutr met een sublieme pass. Yuansheng kopt de bal weg. Maneechote bereikt de bal nog maar net als eerste. Purcaru onderschept slim de pass. Purcaru schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Uthai Thani Blues 90%, Kharipbian 10%.
Uthai Thani Blues - Kharipbian 0:9