Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Loei Celtics Songkhla Wanderers
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
57% Spel op eigen helft 43%
3 Doelpogingen 9
5 Overtredingen 2
3 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17 gemiddelde waardering 19.5
unsatisfactory Schieten weak
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


4e minuut.
Joo Hyung is nu in balbezit. Ching-Fou onderschept slim de pass. Jaoenratsamee verovert de bal door een tackle van achteren. Tsu verovert de bal door een tackle van achteren. Tsu haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

16e minuut.
Klungelig pakt Jaoenratsamee de bal. Tsu is nu in balbezit. Tsu met een sublieme pass. Ching-Fou rent richting de bal. Ching-Fou draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

26e minuut.
Jaoenratsamee kan de bal niet met de borst controleren. Tsu onderschept slim de pass. Tsu passt de bal zonder na te denken. Ching-Fou is nu in balbezit. Ching-Fou haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Caide rent richting de bal. Tsu onderschept slim de pass. Jaoenratsamee bereikt de bal nog maar net als eerste. Tsu verovert de bal door een tackle van achteren. Tsu geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Na Nakhon bereikt de bal nog maar net als eerste. Kamoltip rent richting de bal. Kamoltip geeft een hoge lob. Daar is Na Nakhon, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Na Nakhon speelt de bal door.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Loei Celtics 59%, Songkhla Wanderers 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Loei Celtics - Songkhla Wanderers 0:0

55e minuut.
Woramaneerat is nu in balbezit. Tsu verovert de bal door een tackle van achteren. Woramaneerat begaat een overtreding. Woramaneerat krijgt een gele kaart. Tsu moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Tsu kan niet meer verder spelen. Chao Fah komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Yin-Fat kopt de bal weg. Chao Fah is nu in balbezit. Chamnanraksa maakt een afschuwelijke overtreding. Chamnanraksa krijgt een gele kaart.

81e minuut.
Jaoenratsamee bereikt de bal nog maar net als eerste. Chao Fah onderschept slim de pass. Chao Fah passt de bal in één keer door. Ching-Fou bereikt de bal nog maar net als eerste. Ching-Fou haalt uit met een fantastische trap. Shinawatra kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Loei Celtics - Songkhla Wanderers 0:1

84e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sae-Hua zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Thanaloetwisut rent richting de bal. Thanaloetwisut geeft een hoge lob. Samsee speelt de bal door.
GOOOAAAAAAL!!!
Loei Celtics - Songkhla Wanderers 0:2

87e minuut.
Yin-Fat geeft een hoge lob. Daar is Wattanasinn, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Met opzet legt Taweepaiboon zijn tegenspeler op de grond. Taweepaiboon krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Loei Celtics 55%, Songkhla Wanderers 45%.
Loei Celtics - Songkhla Wanderers 0:2