Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Samut Songkhram Titans Udon Thani Braves
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
56% Spel op eigen helft 44%
5 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.1 gemiddelde waardering 19.5
average Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen poor


1e minuut.
Panturarranasriyothin bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaenchan verovert de bal door een tackle van achteren. Li bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaenchan verovert de bal door een tackle van achteren. Kaenchan haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Phumsukho bereikt de bal nog maar net als eerste. Phumsukho geeft een hoge lob. Daar is Li, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kaenchan bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaenchan haalt uit met een fantastische trap. Chang Shik probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

19e minuut.
Chunsa geeft de bal voor. Yuansheng kopt de bal weg. Panturarranasriyothin heeft problemen om de bal te vangen. Guanhai rent richting de bal. Guanhai schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Khoi geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kitsuwan met de inworp. Guanhai rent richting de bal. Guanhai schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Khoi bereikt de bal nog maar net als eerste. Khoi geeft de bal voor. Klungelig pakt Bin de bal. Intharapradit rent richting de bal. Intharapradit schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Samut Songkhram Titans 43%, Udon Thani Braves 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Samut Songkhram Titans - Udon Thani Braves 0:0

46e minuut.
Kai geeft de bal voor. Suwarnarat bereikt de bal nog maar net als eerste. Suwarnarat speelt de bal door. Jaruphan rent richting de bal. Jaruphan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Phumsukho bereikt de bal nog maar net als eerste. Intharapradit onderschept slim de pass. Intharapradit speelt de bal door. Jaruphan is nu in balbezit. Jaruphan schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Yuansheng is nu in balbezit. Yuansheng passt de bal met de wreef. Jaruphan is nu in balbezit. Intharapradit bereikt de bal nog maar net als eerste. Intharapradit haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Samut Songkhram Titans - Udon Thani Braves 1:0

61e minuut.
Ratanajaroen speelt de bal door. Phumsukho is nu in balbezit. Phumsukho met een sublieme pass. Kaenchan rent richting de bal. Kaenchan draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Yuansheng passt de bal in één keer door. Intharapradit is nu in balbezit. Fuwei maakt een afschuwelijke overtreding. Fuwei krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Samut Songkhram Titans 69%, Udon Thani Braves 31%.
Samut Songkhram Titans - Udon Thani Braves 1:0