Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Buri Ram Electricity FC Mocklog
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
55% Spel op eigen helft 45%
7 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
18.1 gemiddelde waardering 19
slecht Schieten zwak
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


10e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Tang met een harde bal richting middenveld. Chunlei kopt de bal weg. Kaenchan rent richting de bal. Kaenchan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Buri Ram Electricity FC - Mocklog 0:1

12e minuut.
Khoi geeft een lange en hoge pass. Hongkajorn bereikt de bal nog maar net als eerste. Suwarnarat tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Suwarnarat krijgt een gele kaart.

26e minuut.
Na Nakhon is nu in balbezit. Jaoenratsamee verovert de bal door een tackle van achteren. Chang lin rent richting de bal. Chang lin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Buri Ram Electricity FC - Mocklog 1:1

35e minuut.
Daar is Aliff, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chang lin is nu in balbezit. Chang lin passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Na Nakhon de bal. Na Nakhon schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Suwarnarat rent richting de bal. Suwarnarat probeert naar een medespeler te passen. Chang lin is nu in balbezit. Na Nakhon bereikt de bal nog maar net als eerste. Na Nakhon schiet op doel. Lamphun probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Buri Ram Electricity FC - Mocklog 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Buri Ram Electricity FC 50%, Mocklog 50%.
Buri Ram Electricity FC - Mocklog 2:1

48e minuut.
Fung geeft een lange en hoge pass. Inworp. Wongthong zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Jujang controleert de bal met de borst. Jujang haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

51e minuut.
Klungelig pakt Wongthong de bal. Fung is nu in balbezit. Fung geeft een hoge lob. Jujang heeft problemen om de bal te vangen. Jujang haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Aliff verovert de bal door een tackle van achteren. Aliff probeert naar een medespeler te passen. Na Nakhon rent richting de bal. Na Nakhon schiet op doel. Lamphun werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Buri Ram Electricity FC - Mocklog 3:1

87e minuut.
Chunlei bereikt de bal nog maar net als eerste. Khoi onderschept slim de pass. Khoi passt de bal zonder na te denken. Jujang is nu in balbezit. Jujang schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Buri Ram Electricity FC 61%, Mocklog 39%.
Buri Ram Electricity FC - Mocklog 3:1