Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Samut Songkhram Vikings Lamphun Panthers
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
42% Spel op eigen helft 58%
12 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.4 gemiddelde waardering 16.6
slecht Schieten hopeloos
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen slecht


10e minuut.
Krajangthong met een sublieme pass. Sunthirarat rent richting de bal. Sunthirarat geeft een lange en hoge pass. Phojun rent richting de bal. Phojun schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Samut Songkhram Vikings - Lamphun Panthers 0:1

14e minuut.
Punrawee passt de bal in één keer door. Onpadee is nu in balbezit. Onpadee passt de bal in één keer door. Phojun is nu in balbezit. Phojun draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Yau Tang geeft een lange en hoge pass. Tuntitanasup speelt de bal door. Klungelig pakt Thunyasiri de bal. Phojun verovert de bal door een tackle van achteren. Phojun draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Chi Fong verovert de bal door een tackle van achteren. Chi Fong met een sublieme pass. Onpadee is nu in balbezit. Onpadee schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Samut Songkhram Vikings - Lamphun Panthers 0:2

26e minuut.
Beihua rent richting de bal. Chaimongkol is nu in balbezit. Beihua verovert de bal door een tackle van achteren. Beihua draait met de bal, schiet en ... Kitsuwan probeert de bal aan de voet te houden. Thongwiset probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

33e minuut.
Buranakarn speelt de bal door. Sanpakij rent richting de bal. Sunthirarat bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanpakij onderschept slim de pass. Sanpakij schiet op doel. Thongwiset probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Onpadee kopt de bal weg. Thunyasiri rent richting de bal. Thunyasiri geeft een lange en hoge pass. Onpadee rent richting de bal. Onpadee schiet op doel. Rinsuwan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Samut Songkhram Vikings - Lamphun Panthers 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Samut Songkhram Vikings 46%, Lamphun Panthers 54%.
Samut Songkhram Vikings - Lamphun Panthers 0:3

47e minuut.
Thunyasiri verovert de bal door een tackle van achteren. Thunyasiri geeft een hoge lob. Sanpakij rent richting de bal. Sanpakij draait met de bal, schiet en ... Thongwiset werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Samut Songkhram Vikings - Lamphun Panthers 1:3

72e minuut.
Sunthirarat met een snelle inworp. Punrawee bereikt de bal nog maar net als eerste. Punrawee speelt de bal door. Phojun bereikt de bal nog maar net als eerste. Phojun draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Samut Songkhram Vikings - Lamphun Panthers 1:4

72e minuut.
Sanpakij speelt de bal door. Beihua bereikt de bal nog maar net als eerste. Phojun onderschept slim de pass. Phojun schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Bin geeft een lange en hoge pass. Beihua is nu in balbezit. Beihua passt de bal zonder na te denken. Sanpakij bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanpakij schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Onpadee rent richting de bal. Onpadee geeft een hoge lob. Yau Tang probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Phojun is nu in balbezit. Phojun draait met de bal, schiet en ... Rinsuwan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

86e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Sanpakij geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Samut is nu in balbezit. Sanpakij rent richting de bal. Sanpakij draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Samut Songkhram Vikings 38%, Lamphun Panthers 62%.
Samut Songkhram Vikings - Lamphun Panthers 1:4