Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Samut Songkhram Vikings Chanthaburi Reds
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
54% Spel op eigen helft 46%
17 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 17.8
unsatisfactory Schieten poor
weak Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Ritdee is nu in balbezit. Ritdee passt de bal met de wreef. Tuntitanasup is nu in balbezit. Boonkerd rent richting de bal. Boonkerd schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Buranakarn onderschept slim de pass. Buranakarn speelt de bal door. Samut speelt de bal door. Sanpakij is nu in balbezit. Sanpakij draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Samut Songkhram Vikings - Chanthaburi Reds 1:0

13e minuut.
Tuntitanasup heeft problemen om de bal te vangen. Chao Fah bereikt de bal nog maar net als eerste. Chao Fah speelt de bal door. Sanpakij heeft problemen om de bal te vangen. Sanpakij draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Samut Songkhram Vikings - Chanthaburi Reds 2:0

27e minuut.
Jian passt de bal in één keer door. Ritdee rent richting de bal. Ritdee passt de bal zonder na te denken. Daar is Boonkerd, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Boonkerd schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Chao Fah rent richting de bal. Chao Fah passt de bal met de wreef. Dacheng rent richting de bal. Sanpakij verovert de bal door een tackle van achteren. Sanpakij schiet op doel. Samm verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

39e minuut.
Chao Fah passt de bal zonder na te denken. Buranakarn bereikt de bal nog maar net als eerste. Buranakarn passt de bal met de wreef. Chao Fah bereikt de bal nog maar net als eerste. Chao Fah schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Chao Fah bereikt de bal nog maar net als eerste. Chao Fah passt de bal zonder na te denken. Sanpakij is nu in balbezit. Sanpakij haalt uit met een fantastische trap. Dacheng probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Sailom geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Samut Songkhram Vikings 51%, Chanthaburi Reds 49%.
Samut Songkhram Vikings - Chanthaburi Reds 2:0

53e minuut.
Buranakarn is nu in balbezit. Buranakarn passt de bal zonder na te denken. Seangsen is nu in balbezit. Seangsen speelt de bal door. Bin geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Yau Tang geeft een hoge lob. Inworp. Jian zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ritdee rent richting de bal. Ritdee schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Jian passt de bal met de wreef. Tuntitanasup bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuntitanasup speelt de bal door. Ritdee rent richting de bal. Ritdee haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Chao Fah passt de bal zonder na te denken. Sanpakij is nu in balbezit. Ming-wat rent richting de bal. Sanpakij onderschept slim de pass. Sanpakij draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Bin geeft een lange en hoge pass. Inworp. Jian met de inworp. Ritdee rent richting de bal. Ritdee geeft de bal voor. Paal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Boonkerd is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Samut Songkhram Vikings - Chanthaburi Reds 2:1

81e minuut.
Tuntitanasup speelt de bal door. Thunyasiri rent richting de bal. Chun Chang schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Chun Chang krijgt een gele kaart.

83e minuut.
Tuntitanasup geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Boonkasemsanti met een snelle inworp. Chao Fah bereikt de bal nog maar net als eerste. Chao Fah geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Ming-wat trapt de bal weg. Daar is Buranakarn, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Buranakarn met een sublieme pass. Sanpakij bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanpakij schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Samut Songkhram Vikings 57%, Chanthaburi Reds 43%.
Samut Songkhram Vikings - Chanthaburi Reds 2:1