Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Lamphun Panthers Bangkok Dragons
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
44% Spel op eigen helft 56%
13 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17 gemiddelde waardering 18.3
hopeloos Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


33e minuut.
Punrawee passt de bal in één keer door. Daar is Kangmin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kangmin geeft een lange en hoge pass. Suwannakeeree rent richting de bal. Suwannakeeree draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Taepanich bereikt de bal nog maar net als eerste. Taepanich passt de bal met de wreef. Sunthirarat rent richting de bal. Suwannakeeree verovert de bal door een tackle van achteren. Suwannakeeree draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Onpadee rent richting de bal. Taepanich verovert de bal door een tackle van achteren. Taepanich passt de bal zonder na te denken. Suwannakeeree rent richting de bal. Suwannakeeree haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lamphun Panthers 43%, Bangkok Dragons 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Lamphun Panthers - Bangkok Dragons 0:0

48e minuut.
Petmang geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Krajangthong met een snelle inworp. Onpadee rent richting de bal. Onpadee geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Phojun probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Puma bereikt de bal nog maar net als eerste. Onpadee verovert de bal door een tackle van achteren. Phojun bereikt de bal nog maar net als eerste. Phojun haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Phojun onderschept slim de pass. Onpadee bereikt de bal nog maar net als eerste. Onpadee passt de bal met de wreef. Phojun bereikt de bal nog maar net als eerste. Phojun haalt uit met een fantastische trap. Kai verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

79e minuut.
Kai trapt de bal weg. Punrawee kopt de bal weg. Klungelig pakt Puma de bal. Onpadee is nu in balbezit. Onpadee draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Chi Fong bereikt de bal nog maar net als eerste. Chi Fong speelt de bal door. Nung controleert de bal met de borst. Punsang is nu in balbezit. Punsang schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lamphun Panthers 45%, Bangkok Dragons 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Lamphun Panthers - Bangkok Dragons 0:0