Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Phayao Pirates Nong Khai FC
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
58% Spel op eigen helft 42%
4 Doelpogingen 11
5 Overtredingen 0
3 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.1 gemiddelde waardering 16.1
slecht Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


9e minuut.
Bamkua geeft een lange en hoge pass. Tomo Chan rent richting de bal. Singhakraipop tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Singhakraipop krijgt een gele kaart.

21e minuut.
Sukonta bereikt de bal nog maar net als eerste. Bamkua probeert naar een medespeler te passen. Jian Yi rent richting de bal. Sae-Hua rent richting de bal. Sae-Hua schiet op doel. Wongwonnrod bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Phayao Pirates - Nong Khai FC 1:0

24e minuut.
Guanhai onderschept slim de pass. Guanhai probeert naar een medespeler te passen. Singhakraipop is nu in balbezit. Khunsuthi is nu in balbezit. Khunsuthi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Jujang heeft problemen om de bal te vangen. Tomo Chan rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Jujang. Jujang krijgt een gele kaart. Tomo Chan is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Khunsuthi komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Wooi ling bereikt de bal nog maar net als eerste. Wai-Meng bereikt de bal nog maar net als eerste. Wooi ling tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Wooi ling krijgt een gele kaart. Wai-Meng is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Suparman zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Phayao Pirates 62%, Nong Khai FC 38%.
Phayao Pirates - Nong Khai FC 1:0

55e minuut.
Guanhai met een sublieme pass. Ritdee is nu in balbezit. Ritdee geeft de bal voor. Tomo Chan is nu in balbezit. Tomo Chan haalt uit met een fantastische trap. Silapa-acha probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

70e minuut.
Fei geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Joo Hyung zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Khunsuthi rent richting de bal. Khunsuthi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Phayao Pirates 55%, Nong Khai FC 45%.
Phayao Pirates - Nong Khai FC 1:0