Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Phichit Scorpions Pattani Titans
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
50% Spel op eigen helft 50%
7 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.5 gemiddelde waardering 18
weak Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


8e minuut.
Kamoltip rent richting de bal. Kamoltip met een sublieme pass. Kerddee rent richting de bal. Kerddee schiet op doel. Oodyn werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Phichit Scorpions - Pattani Titans 1:0

18e minuut.
Sumalee is nu in balbezit. Rojjaroen verovert de bal door een tackle van achteren. Rojjaroen probeert naar een medespeler te passen. Kangjin rent richting de bal. Kangjin draait met de bal, schiet en ... Chingtana bokst de bal weg.

31e minuut.
Boon-Nam probeert naar een medespeler te passen. Dumrongchaitum is nu in balbezit. Dumrongchaitum passt de bal met de wreef. La-Mei is nu in balbezit. La-Mei schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Kerddee geeft de bal voor. Klungelig pakt Chenggui de bal. Kamoltip is nu in balbezit. Kamoltip geeft een lange en hoge pass. Daar is Wongkumlao, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Phichit Scorpions - Pattani Titans 2:0

40e minuut.
Kamoltip geeft een hoge lob. Wongkumlao rent richting de bal. La-Mei is nu in balbezit. La-Mei draait met de bal, schiet en ... Oodyn maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Phichit Scorpions 49%, Pattani Titans 51%.
Phichit Scorpions - Pattani Titans 2:0

48e minuut.
Sailom rent richting de bal. Sailom met een sublieme pass. La-Mei is nu in balbezit. La-Mei schiet op doel. Oodyn werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Phichit Scorpions - Pattani Titans 3:0

61e minuut.
Dingfu met een sublieme pass. Klungelig pakt Baifan de bal. Sailom bereikt de bal nog maar net als eerste. Sailom geeft een hoge lob. La-Mei maakt een snoekduik en kopt de bal. Oodyn bokst de bal weg.

72e minuut.
Kerddee is nu in balbezit. Kerddee passt de bal zonder na te denken. La-Mei bereikt de bal nog maar net als eerste. La-Mei draait met de bal, schiet en ... Oodyn werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Sumalee bereikt de bal nog maar net als eerste. Rojjaroen is nu in balbezit. Sumalee bereikt de bal nog maar net als eerste. Rojjaroen onderschept slim de pass. Rojjaroen geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Phichit Scorpions 50%, Pattani Titans 50%.
Phichit Scorpions - Pattani Titans 3:0