Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bangkok Shamrocks Kalasin Bank FC
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
57% Spel op eigen helft 43%
12 Doelpogingen 16
4 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 17.5
matig Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
hopeloos Verdedigen zwak


3e minuut.
Jaoenratsamee geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rojjanapaiboon zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Banjopsin rent richting de bal. Banjopsin schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Dingda speelt de bal door. Jaoenratsamee rent richting de bal. Banjopsin bereikt de bal nog maar net als eerste. Banjopsin draait met de bal, schiet en ... Liwen maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Prakrom is nu in balbezit. Prakrom probeert naar een medespeler te passen. Nimnuan bereikt de bal nog maar net als eerste. Nimnuan schiet op doel. Soo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bangkok Shamrocks - Kalasin Bank FC 1:0

10e minuut.
Buranakarn is nu in balbezit. Banjopsin is nu in balbezit. Philailekha maakt een afschuwelijke overtreding. Banjopsin raakt geblesseerd tijdens het duel. Singhakraipop komt bij de bal en schiet. De bal vliegt tegen de lat. Liwen maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Buranakarn bereikt de bal nog maar net als eerste. Buranakarn draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Bangkok Shamrocks - Kalasin Bank FC 1:1

15e minuut.
Boon probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Banjopsin rent richting de bal. Philailekha tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Philailekha krijgt een gele kaart.

22e minuut.
Bak zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Banjopsin is nu in balbezit. Baifan legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Banjopsin is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Banjopsin neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!!
Bangkok Shamrocks - Kalasin Bank FC 1:2

25e minuut.
Singhakraipop geeft een hoge lob. Buranakarn kopt de bal weg. Daar is Meeprem, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Prakrom rent richting de bal. Prakrom geeft een hoge lob. Soo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Nimnuan bereikt de bal nog maar net als eerste. Nimnuan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Bangkok Shamrocks - Kalasin Bank FC 2:2

41e minuut.
Baifan rent richting de bal. Buranakarn maakt een afschuwelijke overtreding. Baifan is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Philailekha zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Nimnuan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruengpaisanbumrung verovert de bal door een tackle van achteren. Boon verovert de bal door een tackle van achteren. Boon schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bangkok Shamrocks 52%, Kalasin Bank FC 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Bangkok Shamrocks - Kalasin Bank FC 2:2

55e minuut.
Boon bereikt de bal nog maar net als eerste. Boon passt de bal in één keer door. Daar is Fuwei, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nimnuan bereikt de bal nog maar net als eerste. Nimnuan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bangkok Shamrocks - Kalasin Bank FC 3:2

65e minuut.
Dingda rent richting de bal. Dingda geeft de bal voor. Jaoenratsamee kan de bal niet met de borst controleren. Rojjanapaiboon bereikt de bal nog maar net als eerste. Rojjanapaiboon schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Rojjanapaiboon bereikt de bal nog maar net als eerste. Rojjanapaiboon draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

68e minuut.
Bak bereikt de bal nog maar net als eerste. Congtai verovert de bal door een tackle van achteren. Congtai geeft de bal voor. Nimnuan bereikt de bal nog maar net als eerste. Nimnuan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bangkok Shamrocks - Kalasin Bank FC 4:2

76e minuut.
Banjopsin geeft een lange en hoge pass. Sukunya probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bak verovert de bal door een tackle van achteren. Bak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bangkok Shamrocks - Kalasin Bank FC 4:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bangkok Shamrocks 62%, Kalasin Bank FC 38%.
Bangkok Shamrocks - Kalasin Bank FC 4:3