Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Chaiyaphum Bank FC Nong Khai FC
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
52% Spel op eigen helft 48%
11 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 16.6
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


7e minuut.
Weylin kopt de bal weg. Jittakorn probeert de bal aan de voet te houden. Khunsuthi bereikt de bal nog maar net als eerste. Khunsuthi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Chaiyaphum Bank FC - Nong Khai FC 0:1

30e minuut.
Suparman speelt de bal door. Guanhai is nu in balbezit. Guanhai speelt de bal door. Tomo Chan rent richting de bal. Tomo Chan draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

35e minuut.
Tomo Chan bereikt de bal nog maar net als eerste. Kitinaresuan rent richting de bal. Kitinaresuan geeft een hoge lob. Chunmin is nu in balbezit. Chunmin haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Doeltrap. Wongwonnrod met een harde bal richting middenveld. Khunsuthi kopt de bal weg. Chunmin is nu in balbezit. Chunmin schiet op doel. Wongwonnrod kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Suparman rent richting de bal. Chunmin verovert de bal door een tackle van achteren. Chunmin probeert naar een medespeler te passen. Puma rent richting de bal. Puma schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Chaiyaphum Bank FC - Nong Khai FC 1:1

43e minuut.
Puma passt de bal zonder na te denken. Chunmin rent richting de bal. Chunmin probeert naar een medespeler te passen. Daar is Tomo Chan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tomo Chan schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chaiyaphum Bank FC 46%, Nong Khai FC 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Chaiyaphum Bank FC - Nong Khai FC 1:1

46e minuut.
Angkulawattanachai onderschept slim de pass. Angkulawattanachai probeert naar een medespeler te passen. Puma is nu in balbezit. Chunmin rent richting de bal. Chunmin schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Chaiyaphum Bank FC - Nong Khai FC 2:1

52e minuut.
Suparman geeft de bal voor. Tomo Chan rent richting de bal. Kitinaresuan legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Tomo Chan raakt geblesseerd tijdens het duel. Khunsuthi neemt een korte aanloop naar de penalty stip. De bal vliegt tegen de lat. Khunsuthi is nu in balbezit. Khunsuthi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Chaiyaphum Bank FC - Nong Khai FC 2:2

53e minuut.
Kitinaresuan rent richting de bal. Kitinaresuan probeert naar een medespeler te passen. Kitinaresuan heeft problemen om de bal te vangen. Tomo Chan is nu in balbezit. Tomo Chan draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Khunsuthi is nu in balbezit. Khunsuthi passt de bal in één keer door. Tomo Chan is nu in balbezit. Tomo Chan schiet op doel. Na een snelle pass probeert Kitinaresuan de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Khunsuthi rent richting de bal. Khunsuthi met een sublieme pass. Tomo Chan is nu in balbezit. Tomo Chan draait met de bal, schiet en ... Bamkua maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Chaiyaphum Bank FC - Nong Khai FC 2:3

82e minuut.
Puma haalt uit met een fantastische trap. Jian Yi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Yingsawa neemt de hoekschop. Chusri springt en kopt de bal. Paal!

88e minuut.
Klungelig pakt Ritdee de bal. Ritdee geeft een lange en hoge pass. Khunsuthi kopt de bal weg. Tomo Chan bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomo Chan draait met de bal, schiet en ... Bamkua probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chaiyaphum Bank FC 59%, Nong Khai FC 41%.
Chaiyaphum Bank FC - Nong Khai FC 2:3