Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bangkok Shamrocks Phayao Pirates
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
54% Spel op eigen helft 46%
7 Doelpogingen 13
3 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.4 gemiddelde waardering 19.5
average Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen poor
hopeless Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Uthaisang bereikt de bal nog maar net als eerste. Uthaisang geeft een lange en hoge pass. Sukonta is nu in balbezit. Sukonta schiet op doel. Liwen maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bangkok Shamrocks - Phayao Pirates 0:1

7e minuut.
Prakrom geeft een lange en hoge pass. Jujang is nu in balbezit. Jujang geeft een hoge lob. Uthaisang is nu in balbezit. Uthaisang geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Bangkok Shamrocks - Phayao Pirates 0:2

9e minuut.
Nimnuan heeft problemen om de bal te vangen. Sae-Hua is nu in balbezit. Nimnuan onderschept slim de pass. Nimnuan speelt de bal door. Krajangsai speelt de bal door.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Congtai geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Nimnuan is nu in balbezit. Nimnuan haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Baifan geeft een lange en hoge pass. Singhakraipop is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Boon. Boon krijgt een gele kaart.

13e minuut.
Liwen met een harde bal richting middenveld. bin Muhammad met een sublieme pass. Klungelig pakt Sae-Hua de bal. Sukonta rent richting de bal. Sukonta schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Singhakraipop met een snelle inworp. Uthaisang geeft een lange en hoge pass. Sukonta bereikt de bal nog maar net als eerste. Sukonta haalt uit met een fantastische trap. Jaoenratsamee probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Liwen bokst de bal weg.

24e minuut.
Sae-Hua passt de bal zonder na te denken. Boon rent richting de bal. Boon met een sublieme pass. Nimnuan is nu in balbezit. Nimnuan schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Sae-Hua rent richting de bal. Sae-Hua geeft een hoge lob. Sukonta rent richting de bal. Sukonta haalt uit met een fantastische trap. Liwen maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bangkok Shamrocks - Phayao Pirates 0:3

28e minuut.
Uthaisang probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Sae-Hua bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Shin-Wa. Shin-Wa krijgt een gele kaart.

32e minuut.
Uthaisang geeft de bal voor. Sukonta kopt de bal weg. Sae-Hua is nu in balbezit. Sukonta bereikt de bal nog maar net als eerste. Sukonta draait met de bal, schiet en ... Liwen kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

34e minuut.
Hwa Kai met de inworp. Shin-Wa is nu in balbezit. Shin-Wa geeft de bal voor. Nimnuan rent richting de bal. Nimnuan schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bangkok Shamrocks 69%, Phayao Pirates 31%.
Bangkok Shamrocks - Phayao Pirates 0:3

48e minuut.
Sae-Hua passt de bal in één keer door. bin Muhammad is nu in balbezit. bin Muhammad probeert naar een medespeler te passen. Sae-Hua rent richting de bal. Sae-Hua draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Kerddee geeft een lange en hoge pass. Baifan rent richting de bal. Met opzet legt Sae-Hua zijn tegenspeler op de grond. Sae-Hua krijgt een gele kaart. Baifan is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Hwa Kai zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Nimnuan is nu in balbezit. Nimnuan draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Jaoenratsamee geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kerddee met de inworp. Sae-Hua bereikt de bal nog maar net als eerste. Sae-Hua draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Sukonta rent richting de bal. Sukonta draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bangkok Shamrocks - Phayao Pirates 0:4

83e minuut.
Singhakraipop geeft een lange en hoge pass. Hwa Kai is nu in balbezit. Hwa Kai passt de bal met de wreef. Nimnuan bereikt de bal nog maar net als eerste. Nimnuan haalt uit met een fantastische trap. Silapa-acha bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Bangkok Shamrocks - Phayao Pirates 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bangkok Shamrocks 39%, Phayao Pirates 61%.
Bangkok Shamrocks - Phayao Pirates 1:4