Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kalasin Bank FC Pattani Titans
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
50% Spel op eigen helft 50%
10 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.9 gemiddelde waardering 17.6
average Schieten average
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen poor


10e minuut.
Pinthong is nu in balbezit. Dingda onderschept slim de pass. Dingda speelt de bal door. Kunthana bereikt de bal nog maar net als eerste. Kunthana schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

13e minuut.
Silverboon kopt de bal weg. Rojjanapaiboon rent richting de bal. Rojjanapaiboon passt de bal zonder na te denken. Kunthana rent richting de bal. Kunthana draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Silverboon is nu in balbezit. Silverboon passt de bal met de wreef. Boon-Nam probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kunthana is nu in balbezit. Kunthana haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Chenggui is nu in balbezit. Chenggui geeft de bal voor. Inworp. Singhakraipop met een snelle inworp. Bak geeft de bal voor. Oodyn probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Kunthana rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kalasin Bank FC - Pattani Titans 1:0

30e minuut.
Pinthong probeert naar een medespeler te passen. Dusitwilai is nu in balbezit. Buranakarn tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Buranakarn krijgt een gele kaart.

34e minuut.
Rojjanapaiboon passt de bal zonder na te denken. Kunthana is nu in balbezit. bin Suparman is nu in balbezit. Kunthana onderschept slim de pass. Kunthana schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kalasin Bank FC - Pattani Titans 2:0

36e minuut.
Silverboon probeert naar een medespeler te passen. Kunthana rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Rojanaprorntip. Rojanaprorntip krijgt een gele kaart.

38e minuut.
Daar is Wai, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kositpipatpong is nu in balbezit. Kositpipatpong geeft de bal voor. Rojjaroen is nu in balbezit. Rojjaroen draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kalasin Bank FC 50%, Pattani Titans 50%.
Kalasin Bank FC - Pattani Titans 2:0

64e minuut.
Rojanaprorntip verovert de bal door een tackle van achteren. Rojanaprorntip geeft de bal voor. Fuwei bereikt de bal nog maar net als eerste. Dusitwilai bereikt de bal nog maar net als eerste. Dusitwilai draait met de bal, schiet en ... Soo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

83e minuut.
Rojjanapaiboon verovert de bal door een tackle van achteren. Rojjanapaiboon met een sublieme pass. Kunthana is nu in balbezit. Kunthana draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kalasin Bank FC - Pattani Titans 3:0

84e minuut.
Buranakarn onderschept slim de pass. Buranakarn speelt de bal door. Boon-Nam rent richting de bal. Kunthana onderschept slim de pass. Kunthana draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kalasin Bank FC 50%, Pattani Titans 50%.
Kalasin Bank FC - Pattani Titans 3:0