Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rayong Wizards Ayutthaya Giants
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
58% Spel op eigen helft 42%
6 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.4 gemiddelde waardering 19.3
slecht Schieten matig
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


11e minuut.
Klungelig pakt Prakrom de bal. Siew-Yang is nu in balbezit. Siew-Yang passt de bal in één keer door. bin Othman rent richting de bal. bin Othman haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Rayong Wizards - Ayutthaya Giants 0:1

18e minuut.
Mali speelt de bal door. bin Othman is nu in balbezit. bin Othman passt de bal met de wreef. Nung is nu in balbezit. Nung draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Jaimun met een sublieme pass. Fung rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pak Fan. Pak Fan krijgt een gele kaart.

38e minuut.
Siew-Yang passt de bal zonder na te denken. bin Othman rent richting de bal. bin Othman draait met de bal, schiet en ... Phumsukho probeert de bal aan de voet te houden. Worapiankul maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Phumsukho trapt de bal weg. Siew-Yang kopt de bal weg. bin Othman heeft problemen om de bal te vangen. bin Othman schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Rayong Wizards - Ayutthaya Giants 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rayong Wizards 66%, Ayutthaya Giants 34%.
Rayong Wizards - Ayutthaya Giants 0:2

49e minuut.
Yong rent richting de bal. Asavchin onderschept slim de pass. Asavchin geeft de bal voor. bin Othman bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Othman schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Worapiankul trapt de bal weg. Siew-Yang bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Mat Dali schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. bin Mat Dali krijgt een gele kaart. Siew-Yang raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Siew-Yang kan niet meer verder spelen. Phojun komt het veld opgelopen.

54e minuut.
Nung rent richting de bal. Nung probeert naar een medespeler te passen. Phumsukho bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Othman rent richting de bal. bin Othman schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Rayong Wizards - Ayutthaya Giants 0:3

62e minuut.
Jaimun speelt de bal door. Asavchin is nu in balbezit. Asavchin met een sublieme pass. Asavchin is nu in balbezit. Asavchin schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Dechakup probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Rayong Wizards - Ayutthaya Giants 1:3

76e minuut.
Jaimun kopt de bal weg. Nung bereikt de bal nog maar net als eerste. Nung met een sublieme pass. bin Othman bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Othman haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Rayong Wizards - Ayutthaya Giants 1:4

85e minuut.
Daar is Phojun, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Phojun geeft de bal voor. Sundaravej kopt de bal weg. Asavchin is nu in balbezit. Asavchin haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rayong Wizards 51%, Ayutthaya Giants 49%.
Rayong Wizards - Ayutthaya Giants 1:4