Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Chaiyaphum Eagles Maha Sarakham Rangers
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
45% Spel op eigen helft 55%
12 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.7 gemiddelde waardering 16.9
weak Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


13e minuut.
Dinthai onderschept slim de pass. Yin-Young bereikt de bal nog maar net als eerste. Photong begaat een overtreding. Photong krijgt een gele kaart.

23e minuut.
Boyu onderschept slim de pass. Dinthai is nu in balbezit. Met opzet legt Prakrom zijn tegenspeler op de grond. Prakrom krijgt een gele kaart.

31e minuut.
Chongxiang kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Yong de bal onder controle te krijgen. Thanoosorn rent richting de bal. Yong onderschept slim de pass. Yong haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chaiyaphum Eagles 37%, Maha Sarakham Rangers 63%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Chaiyaphum Eagles - Maha Sarakham Rangers 0:0

48e minuut.
Doeltrap. Thanoosorn trapt de bal weg van het doel. Dinthai kopt de bal weg. Yin-Young rent richting de bal. Yin-Young draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Yin-Young speelt de bal door. Dinthai heeft problemen om de bal te vangen. Dinthai passt de bal zonder na te denken. Yin-Young is nu in balbezit. Yin-Young haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Chaiyaphum Eagles - Maha Sarakham Rangers 1:0

79e minuut.
bin Shariffuddin controleert de bal met de borst. bin Shariffuddin geeft de bal voor. Samsee is nu in balbezit. Srikerd verovert de bal door een tackle van achteren. Srikerd schiet op doel. Kasemsombat probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chaiyaphum Eagles 54%, Maha Sarakham Rangers 46%.
Chaiyaphum Eagles - Maha Sarakham Rangers 1:0