Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Prachuap Khiri Khan Magpies Ayutthaya Giants
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
54% Spel op eigen helft 46%
7 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 19.7
poor Schieten average
unsatisfactory Passen weak
poor Verdedigen poor


17e minuut.
Nung is nu in balbezit. Nung geeft een hoge lob. Li heeft problemen om de bal te vangen. bin Othman rent richting de bal. bin Othman draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Woon rent richting de bal. Wongthatip rent richting de bal. Woon maakt een afschuwelijke overtreding. Woon krijgt een gele kaart. Wongthatip raakt geblesseerd tijdens het duel. Wongthatip zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Ka Bing is nu in balbezit. Ka Bing haalt uit met een fantastische trap. Dechakup maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Prachuap Khiri Khan Magpies - Ayutthaya Giants 1:0

39e minuut.
Pak Fan verovert de bal door een tackle van achteren. Rakdee bereikt de bal nog maar net als eerste. Pak Fan tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pak Fan krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Prachuap Khiri Khan Magpies 58%, Ayutthaya Giants 42%.
Prachuap Khiri Khan Magpies - Ayutthaya Giants 1:0

61e minuut.
Sirisayun speelt de bal door. Nung bereikt de bal nog maar net als eerste. Nung passt de bal in één keer door. bin Othman rent richting de bal. bin Othman schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Prachuap Khiri Khan Magpies - Ayutthaya Giants 1:1

65e minuut.
Rakdee probeert naar een medespeler te passen. Ka Bing is nu in balbezit. Siew-Yang bereikt de bal nog maar net als eerste. Ka Bing onderschept slim de pass. Ka Bing draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Dechakup trapt de bal weg van het doel. Wongthatip kopt de bal weg. Jaimun bereikt de bal nog maar net als eerste. Rakdee onderschept slim de pass. Rakdee geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Nung is nu in balbezit. Nung passt de bal met de wreef. Kim bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Othman is nu in balbezit. bin Othman draait met de bal, schiet en ... Paal! Tsu-Fung probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Prachuap Khiri Khan Magpies 51%, Ayutthaya Giants 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Prachuap Khiri Khan Magpies - Ayutthaya Giants 1:1