Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rayong Wizards Prachuap Khiri Khan Magpies
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
44% Spel op eigen helft 56%
10 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
17.1 gemiddelde waardering 18.8
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


6e minuut.
Yuansheng speelt de bal door. Ying-Yang is nu in balbezit. Ying-Yang met een sublieme pass. Tsai-Hung is nu in balbezit. Tsai-Hung draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Na een snelle pass probeert Prakrom de bal onder controle te krijgen. Rakdee rent richting de bal. Tsai-Hung bereikt de bal nog maar net als eerste. Tsai-Hung haalt uit met een fantastische trap. Worapiankul werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rayong Wizards - Prachuap Khiri Khan Magpies 0:1

27e minuut.
Fu met de inworp. Wah is nu in balbezit. Sundaravej rent richting de bal. Wah onderschept slim de pass. Wah geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Tsai-Hung de bal. De bal raakt de paal. Tsai-Hung is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Sundaravej met een sublieme pass. bin Mat Dali rent richting de bal. bin Mat Dali met een sublieme pass. Asavchin rent richting de bal. Asavchin haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Yuansheng geeft de bal voor. Punyachartrat rent richting de bal. Tsai-Hung schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Tsai-Hung naar de kleedkamers voor een vroege douche.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rayong Wizards 43%, Prachuap Khiri Khan Magpies 57%.
Rayong Wizards - Prachuap Khiri Khan Magpies 0:1

77e minuut.
Fung onderschept slim de pass. Prakrom bereikt de bal nog maar net als eerste. Prakrom passt de bal zonder na te denken. Fung bereikt de bal nog maar net als eerste. Fung geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rayong Wizards 45%, Prachuap Khiri Khan Magpies 55%.
Rayong Wizards - Prachuap Khiri Khan Magpies 0:1