Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Chachoengsao University FC dake fc
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
50% Spel op eigen helft 50%
11 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.5 gemiddelde waardering 18.7
waardeloos Schieten matig
zwak Passen slecht
slecht Verdedigen hopeloos


20e minuut.
Doeltrap. Choljit trapt de bal weg. Ruengpaisanbumrung kopt de bal weg. Sae-Hua rent richting de bal. Sae-Hua draait met de bal, schiet en ... Choljit verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

28e minuut.
Inworp. Tsu-Fung zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Siew-Yang bereikt de bal nog maar net als eerste. Siew-Yang met een sublieme pass. Boonprom geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Boonprom rent richting de bal. Sae-Hua rent richting de bal. Boonprom is nu in balbezit. Sae-Hua rent richting de bal. Sae-Hua draait met de bal, schiet en ... Choljit probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

37e minuut.
Dakang bereikt de bal nog maar net als eerste. Dakang passt de bal zonder na te denken. Sunthirarat heeft problemen om de bal te vangen. Silvermoon rent richting de bal. Silvermoon draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chachoengsao University FC 54%, dake fc 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Chachoengsao University FC - dake fc 0:0

49e minuut.
Sunthirarat onderschept slim de pass. Uthaisang rent richting de bal. Uthaisang geeft een lange en hoge pass. Sae-Hua rent richting de bal. Sae-Hua haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Chachoengsao University FC - dake fc 1:0

55e minuut.
Ying Soo rent richting de bal. Tsu-Fung onderschept slim de pass. Tsu-Fung speelt de bal door. Siew-Yang is nu in balbezit. Siew-Yang geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Chachoengsao University FC - dake fc 2:0

61e minuut.
Dakang speelt de bal door. Siew-Yang geeft de bal voor. Ratanajaroen kopt de bal weg. Silvermoon heeft problemen om de bal te vangen. Silvermoon draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Shoou-Yu heeft problemen om de bal te vangen. Siew-Yang bereikt de bal nog maar net als eerste. Siew-Yang passt de bal met de wreef. Sae-Hua rent richting de bal. Sae-Hua draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Chachoengsao University FC - dake fc 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chachoengsao University FC 47%, dake fc 53%.
Chachoengsao University FC - dake fc 3:0