Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Prachuap Khiri Khan Magpies Chachoengsao University FC
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
54% Spel op eigen helft 46%
8 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.7 gemiddelde waardering 20.5
poor Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen weak
poor Verdedigen poor


3e minuut.
Ruengpaisanbumrung kopt de bal weg. Yuansheng rent richting de bal. Yuansheng passt de bal zonder na te denken. Ying-Yang rent richting de bal. Ying-Yang haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

18e minuut.
Klungelig pakt Tsu-Fung de bal. Rakdee bereikt de bal nog maar net als eerste. Rakdee passt de bal met de wreef. Sae-Hua rent richting de bal. Sae-Hua schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Siew-Yang bereikt de bal nog maar net als eerste. Wannapiromkul onderschept slim de pass. Wannapiromkul geeft een hoge lob. Tsai-Hung is nu in balbezit. Tsai-Hung draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

24e minuut.
Wannapiromkul geeft de bal voor. Ruengpaisanbumrung kopt de bal weg. Klungelig pakt Yuansheng de bal. Fung rent richting de bal. Fung geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Rakdee bereikt de bal nog maar net als eerste. Rakdee passt de bal in één keer door. Tsai-Hung rent richting de bal. Tsai-Hung schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Prachuap Khiri Khan Magpies - Chachoengsao University FC 1:0

36e minuut.
Ying-Yang is nu in balbezit. Kangli is nu in balbezit. Kangli geeft een hoge lob. Sae-Hua bereikt de bal nog maar net als eerste. Sae-Hua schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Prachuap Khiri Khan Magpies 53%, Chachoengsao University FC 47%.
Prachuap Khiri Khan Magpies - Chachoengsao University FC 1:0

61e minuut.
Dakang is nu in balbezit. Rakdee onderschept slim de pass. Rakdee speelt de bal door. Tsai-Hung rent richting de bal. Tsai-Hung draait met de bal, schiet en ... Tomo Chan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Prachuap Khiri Khan Magpies - Chachoengsao University FC 2:0

77e minuut.
Sirisayun rent richting de bal. Sirisayun geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Oodyn de bal onder controle te krijgen. Tsai-Hung rent richting de bal. Tsai-Hung schiet op doel. Tomo Chan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Prachuap Khiri Khan Magpies - Chachoengsao University FC 3:0

82e minuut.
Rakdee met een sublieme pass. Tsai-Hung bereikt de bal nog maar net als eerste. Intharapradit bereikt de bal nog maar net als eerste. Tsai-Hung verovert de bal door een tackle van achteren. Tsai-Hung draait met de bal, schiet en ... Tomo Chan bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Prachuap Khiri Khan Magpies - Chachoengsao University FC 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Prachuap Khiri Khan Magpies 56%, Chachoengsao University FC 44%.
Prachuap Khiri Khan Magpies - Chachoengsao University FC 4:0