Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Chachoengsao University FC Samut Prakan Titans
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
48% Spel op eigen helft 52%
10 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.1 gemiddelde waardering 19.7
unsatisfactory Schieten poor
weak Passen poor
poor Verdedigen weak


1e minuut.
Nithatsansart bereikt de bal nog maar net als eerste. Nithatsansart geeft een lange en hoge pass. Sundaravej controleert de bal met de borst. Sae-Hua bereikt de bal nog maar net als eerste. Sae-Hua schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Chachoengsao University FC - Samut Prakan Titans 1:0

9e minuut.
Thanapaiboon passt de bal in één keer door. Uchin geeft een hoge lob. Dakang rent richting de bal. Sukonta onderschept slim de pass. Sukonta haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Thanapaiboon rent richting de bal. Thanapaiboon passt de bal met de wreef. Sukonta is nu in balbezit. Sukonta draait met de bal, schiet en ... Tomo Chan maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

26e minuut.
Nithatsansart verovert de bal door een tackle van achteren. Nithatsansart geeft de bal voor. Intharapradit heeft problemen om de bal te vangen. Sukonta is nu in balbezit. Sukonta haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Nithatsansart onderschept slim de pass. Tsu-Fung begaat een overtreding. Nithatsansart is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Pengsapha zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Sukonta is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Dakang bereikt de bal nog maar net als eerste. Pengsapha onderschept slim de pass. Pengsapha met een sublieme pass. Sukonta is nu in balbezit. Sukonta draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chachoengsao University FC 47%, Samut Prakan Titans 53%.
Chachoengsao University FC - Samut Prakan Titans 1:0

48e minuut.
Pengsapha probeert naar een medespeler te passen. Kai bereikt de bal nog maar net als eerste. Kai probeert naar een medespeler te passen. Thanapaiboon is nu in balbezit. Thanapaiboon schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Chachoengsao University FC - Samut Prakan Titans 1:1

63e minuut.
Oodyn geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Uchin met de inworp. Thanapaiboon rent richting de bal. Thanapaiboon geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Intharapradit geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Nithatsansart met de inworp. Thanapaiboon is nu in balbezit. Thanapaiboon schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Sundaravej kan de bal niet met de borst controleren. Pengsapha is nu in balbezit. Pengsapha geeft een hoge lob. Sukonta bereikt de bal nog maar net als eerste. Sukonta schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Kim passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Ruengpaisanbumrung de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Uchin. Uchin krijgt een gele kaart. Ruengpaisanbumrung is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ruengpaisanbumrung zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Sae-Hua springt en kopt de bal. Sathai-Chusri werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Chachoengsao University FC - Samut Prakan Titans 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chachoengsao University FC 50%, Samut Prakan Titans 50%.
Chachoengsao University FC - Samut Prakan Titans 2:1