Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ayutthaya Giants Chachoengsao University FC
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
41% Spel op eigen helft 59%
8 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 19.8
average Schieten hopeless
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


10e minuut.
Oodyn passt de bal zonder na te denken. Jaimun rent richting de bal. Jaimun geeft een lange en hoge pass. Mali rent richting de bal. Mali schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Oodyn onderschept slim de pass. Nung onderschept slim de pass. Nung schiet op doel. Na een snelle pass probeert Intharapradit de bal onder controle te krijgen. Tomo Chan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ayutthaya Giants - Chachoengsao University FC 1:0

17e minuut.
Tomo Chan met een harde bal richting middenveld. Sukunya is nu in balbezit. Sukunya probeert naar een medespeler te passen. Sae-Hua rent richting de bal. Sae-Hua schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

31e minuut.
Fung met een sublieme pass. Sae-Hua is nu in balbezit. Nung Cha bereikt de bal nog maar net als eerste. Sae-Hua onderschept slim de pass. Sae-Hua haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Boonprom is nu in balbezit. Boonprom passt de bal met de wreef. Sae-Hua rent richting de bal. Sae-Hua draait met de bal, schiet en ... Silvermoon probeert de bal met de borst te controleren. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

37e minuut.
Intharapradit onderschept slim de pass. Intharapradit probeert naar een medespeler te passen. Kangli rent richting de bal. Asavchin bereikt de bal nog maar net als eerste. Asavchin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ayutthaya Giants - Chachoengsao University FC 2:0

42e minuut.
Kangli bereikt de bal nog maar net als eerste. Kangli geeft een lange en hoge pass. Pak Fan kopt de bal weg. Jaimun bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaimun geeft een hoge lob. Tomo Chan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ayutthaya Giants 36%, Chachoengsao University FC 64%.
Ayutthaya Giants - Chachoengsao University FC 2:0

51e minuut.
Dakang onderschept slim de pass. Dakang passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Silvermoon de bal. Sae-Hua bereikt de bal nog maar net als eerste. Sae-Hua haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Boonprom speelt de bal door. Fung is nu in balbezit. Fung met een sublieme pass. Sae-Hua is nu in balbezit. Sae-Hua schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Tsu-Fung rent richting de bal. Tsu-Fung geeft de bal voor. Woon kopt de bal weg. Sae-Hua rent richting de bal. Sae-Hua draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Sae-Hua is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Siew-Yang rent richting de bal. Tsu-Fung onderschept slim de pass. Tsu-Fung geeft een lange en hoge pass. Sae-Hua is nu in balbezit. Sae-Hua schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Siew-Yang passt de bal met de wreef. Boonprom is nu in balbezit. Boonprom passt de bal met de wreef. Sae-Hua is nu in balbezit. Sae-Hua schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ayutthaya Giants - Chachoengsao University FC 2:1

88e minuut.
Siew-Yang probeert naar een medespeler te passen. bin Othman rent richting de bal. bin Othman passt de bal zonder na te denken. Nung bereikt de bal nog maar net als eerste. Nung draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ayutthaya Giants 47%, Chachoengsao University FC 53%.
Ayutthaya Giants - Chachoengsao University FC 2:1