Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Slumzor Chonburi FC
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
54% Spel op eigen helft 46%
11 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 16.8
slecht Schieten slecht
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


18e minuut.
Kerdthet passt de bal zonder na te denken. bin Mat Dali heeft problemen om de bal te vangen. Likai probeert naar een medespeler te passen. bin Mat Dali heeft problemen om de bal te vangen. bin Mat Dali schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Slumzor - Chonburi FC 1:0

22e minuut.
Jitiwattana rent richting de bal. Likai is nu in balbezit. Jitiwattana verovert de bal door een tackle van achteren. Jitiwattana geeft de bal voor. bin Mat Dali krijgt zijn hoofd ertegen. Jamnunviriya bokst de bal weg.

41e minuut.
Daohua passt de bal in één keer door. Sripan rent richting de bal. Sripan passt de bal zonder na te denken. bin Mat Dali rent richting de bal. bin Mat Dali haalt uit met een fantastische trap. Jamnunviriya probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Slumzor 48%, Chonburi FC 52%.
Slumzor - Chonburi FC 1:0

54e minuut.
Erwei met een snelle inworp. Jaroenprasert bereikt de bal nog maar net als eerste. Daohua tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Jaroenprasert roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Jaroenprasert kan niet meer verder spelen. Na Nakhon komt het veld opgelopen.

57e minuut.
Onpadee met de inworp. Anekwittaya is nu in balbezit. Anekwittaya geeft een hoge lob. Saithai bereikt de bal nog maar net als eerste. Saithai draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Saithai rent richting de bal. Saithai schiet op doel. Anekwittaya rent richting de bal. Erwei onderschept slim de pass. Erwei draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Kongkraisri verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

89e minuut.
Daohua met een sublieme pass. Sripan is nu in balbezit. Sripan passt de bal met de wreef. bin Mat Dali rent richting de bal. bin Mat Dali haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Slumzor 61%, Chonburi FC 39%.
Slumzor - Chonburi FC 1:0