Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Chonburi FC Saraburi Thai Army FC
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
46% Spel op eigen helft 54%
11 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.5 gemiddelde waardering 18.7
waardeloos Schieten slecht
zwak Passen waardeloos
hopeloos Verdedigen slecht


3e minuut.
Noksammuang heeft problemen om de bal te vangen. Sumalee rent richting de bal. Sumalee passt de bal zonder na te denken. Saithong is nu in balbezit. Saithong haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Noksammuang speelt de bal door. Phimrod bereikt de bal nog maar net als eerste. Phimrod geeft de bal voor. Saithai bereikt de bal nog maar net als eerste. Saithai schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Sukunya onderschept slim de pass. Sukunya geeft een hoge lob. Klungelig pakt Kongkraisri de bal. Na Nakhon rent richting de bal. Na Nakhon draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Chonburi FC - Saraburi Thai Army FC 1:0

19e minuut.
Thongdang trapt de bal weg. Kongkraisri heeft problemen om de bal te vangen. Kongkraisri passt de bal met de wreef. Noksammuang rent richting de bal. Noksammuang schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Erwei geeft de bal voor. Noksammuang rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Arunchote. Arunchote krijgt een gele kaart.

41e minuut.
Anekwittaya met een sublieme pass. Sukunya is nu in balbezit. Sukunya speelt de bal door. Saithai rent richting de bal. Saithai schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Kongkraisri met een sublieme pass. Erwei bereikt de bal nog maar net als eerste. Erwei passt de bal met de wreef. Saithai bereikt de bal nog maar net als eerste. Saithai draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Chonburi FC - Saraburi Thai Army FC 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chonburi FC 42%, Saraburi Thai Army FC 58%.
Chonburi FC - Saraburi Thai Army FC 2:0

47e minuut.
Phimrod passt de bal zonder na te denken. Arunchote is nu in balbezit. Noksammuang onderschept slim de pass. Noksammuang schiet op doel. Jamnunviriya probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal! Klungelig pakt Noksammuang de bal. Noksammuang haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Chonburi FC - Saraburi Thai Army FC 2:1

48e minuut.
Na Nakhon passt de bal met de wreef. Noksammuang bereikt de bal nog maar net als eerste. Bumroongmitr is nu in balbezit. Noksammuang verovert de bal door een tackle van achteren. Noksammuang haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Likai passt de bal in één keer door. Anekwittaya is nu in balbezit. Anekwittaya geeft een lange en hoge pass. Saithai is nu in balbezit. Saithai draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Anekwittaya heeft problemen om de bal te vangen. Na Nakhon bereikt de bal nog maar net als eerste. Na Nakhon draait met de bal, schiet en ... Erwei rent richting de bal. Erwei geeft een lange en hoge pass. Thongdang kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chonburi FC 51%, Saraburi Thai Army FC 49%.
Chonburi FC - Saraburi Thai Army FC 2:1