Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Lampang Flames Phetchabun Dodgers
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
55% Spel op eigen helft 45%
6 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.2 gemiddelde waardering 18.5
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
weak Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


3e minuut.
Ratanajaroen is nu in balbezit. Tonvisit is nu in balbezit. Tonvisit met een sublieme pass. Kangli bereikt de bal nog maar net als eerste. Kangli haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

5e minuut.
Daohui heeft problemen om de bal te vangen. Daohui met een sublieme pass. Tomo bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomo schiet op doel. Chunsa Sanun maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Daohui onderschept slim de pass. Daohui geeft een lange en hoge pass. Daar is Dongjia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tomo bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Ratanajaroen bereikt de bal nog maar net als eerste. Ratanajaroen geeft de bal voor. Liwen bereikt de bal nog maar net als eerste. Tonvisit verovert de bal door een tackle van achteren. Tonvisit haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lampang Flames 48%, Phetchabun Dodgers 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Lampang Flames - Phetchabun Dodgers 0:0

67e minuut.
Khondee onderschept slim de pass. Khondee passt de bal zonder na te denken. Dinthai probeert naar een medespeler te passen. Tomo rent richting de bal. Tomo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Dinthai bereikt de bal nog maar net als eerste. Dinthai speelt de bal door. Tomo rent richting de bal. Daohui is nu in balbezit. Daohui haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Ratanajaroen onderschept slim de pass. Ratanajaroen geeft een hoge lob. Kangli rent richting de bal. Tonvisit bereikt de bal nog maar net als eerste. Tonvisit haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

88e minuut.
Tomo haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Ying Soo de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Dinthai zal de hoekschop nemen. Tomo springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lampang Flames 61%, Phetchabun Dodgers 39%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Lampang Flames - Phetchabun Dodgers 0:0