Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Suphan Buri Wanderers Phetchaburi Shamrocks
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
59% Spel op eigen helft 41%
2 Doelpogingen 15
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 17
poor Schieten poor
weak Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Inworp. Tuntitanasup met een snelle inworp. Chaoyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Chaoyi geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Kitinaresuan de bal.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Chaoyi speelt de bal door. Rakdhuma bereikt de bal nog maar net als eerste. Kitinaresuan is nu in balbezit. Rakdhuma verovert de bal door een tackle van achteren. Rakdhuma haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

15e minuut.
Boonsanong probeert naar een medespeler te passen. Chaoyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Arunchote schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Arunchote moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Arunchote schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Chaoyi roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Chaoyi kan niet meer verder spelen. Lertwachirachot komt het veld opgelopen.

25e minuut.
Siriattana geeft de bal voor. Kijmongkolsak kopt de bal weg. Aliff probeert de bal met de borst te controleren. Rakdhuma onderschept slim de pass. Rakdhuma haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Lertwachirachot raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Daohui komt het veld opgelopen.

30e minuut.
Kitinaresuan verovert de bal door een tackle van achteren. Rakdhuma verovert de bal door een tackle van achteren. Daohui rent richting de bal. Rakdhuma is nu in balbezit. Rakdhuma draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Suphan Buri Wanderers - Phetchaburi Shamrocks 0:1

32e minuut.
Narin probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Hongkajorn de bal. Hongkajorn passt de bal in één keer door. Narin is nu in balbezit. Narin draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Aliff speelt de bal door. Silpa bereikt de bal nog maar net als eerste. Daohui probeert naar een medespeler te passen. Rakdhuma is nu in balbezit. Rakdhuma haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Suphan Buri Wanderers - Phetchaburi Shamrocks 0:2

38e minuut.
Tuntitanasup speelt de bal door. Daar is Daohui, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Daohui met een sublieme pass. Rakdhuma is nu in balbezit. Rakdhuma draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Aliff probeert de bal met de borst te controleren. Tuntitanasup rent richting de bal. Tuntitanasup passt de bal met de wreef. Daar is Rakdhuma, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rakdhuma schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Suphan Buri Wanderers - Phetchaburi Shamrocks 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Suphan Buri Wanderers 59%, Phetchaburi Shamrocks 41%.
Suphan Buri Wanderers - Phetchaburi Shamrocks 0:3

57e minuut.
Tuntitanasup geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Boonsanong de bal onder controle te krijgen. Boonsanong speelt de bal door. Daohui heeft problemen om de bal te vangen. Daohui haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Silpa bereikt de bal nog maar net als eerste. Daohui onderschept slim de pass. Daohui met een sublieme pass. Rakdhuma is nu in balbezit. Rakdhuma haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Maneerin met een harde bal richting middenveld. Boonsanong kan de bal niet met de borst controleren. Boonsanong speelt de bal door. Daohui is nu in balbezit. Daohui schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

73e minuut.
Li met de inworp. Silpa speelt de bal door. Daohui bereikt de bal nog maar net als eerste. Daohui draait met de bal, schiet en ... Tuntitanasup kopt de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Aliff rent richting de bal. Kulsomboon is nu in balbezit. Kulsomboon geeft een lange en hoge pass. Hongkajorn is nu in balbezit. Hongkajorn draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Suphan Buri Wanderers 59%, Phetchaburi Shamrocks 41%.
Suphan Buri Wanderers - Phetchaburi Shamrocks 0:3