Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Uthai Thani Giants Khon Kaen Flames
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
57% Spel op eigen helft 43%
8 Doelpogingen 6
3 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.1 gemiddelde waardering 18.3
zwak Schieten slecht
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen zwak


4e minuut.
Rakdee bereikt de bal nog maar net als eerste. Rakdhuma rent richting de bal. Met opzet legt Oodyn zijn tegenspeler op de grond. Oodyn krijgt een gele kaart.

6e minuut.
Rakdhuma kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Sangkamalai de bal onder controle te krijgen. Wirijawiboon rent richting de bal. Wirijawiboon geeft een lange en hoge pass. Rakdhuma krijgt zijn hoofd ertegen. Ming kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

13e minuut.
Lao-Jaruphan rent richting de bal. Lao-Jaruphan speelt de bal door. Onpakddee kan de bal niet met de borst controleren. Onpakddee draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Wongthatip de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Sangkaew kopt de bal weg. Lao-Jaruphan is nu in balbezit. Saithong verovert de bal door een tackle van achteren. Onpakddee bereikt de bal nog maar net als eerste. Onpakddee haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Phumsukho bereikt de bal nog maar net als eerste. Phumsukho geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Onpakddee de bal. Rakdee bereikt de bal nog maar net als eerste. Rakdee draait met de bal, schiet en ... Ming verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

40e minuut.
Sangkamalai is nu in balbezit. Sangkamalai speelt de bal door. Saithong bereikt de bal nog maar net als eerste. Onpakddee rent richting de bal. Onpakddee draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Uthai Thani Giants 49%, Khon Kaen Flames 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Uthai Thani Giants - Khon Kaen Flames 0:0

49e minuut.
Tsu-Fung probeert naar een medespeler te passen. Wirijawiboon is nu in balbezit. Wirijawiboon probeert naar een medespeler te passen. Rakdhuma is nu in balbezit. Rakdhuma draait met de bal, schiet en ... Paal!

58e minuut.
Sangkamalai probeert de bal met de borst te controleren. Wirijawiboon onderschept slim de pass. Wirijawiboon geeft de bal voor. bin Saad rent richting de bal. bin Saad geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Wirijawiboon verovert de bal door een tackle van achteren. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Wirijawiboon met een snelle inworp. Rakdee rent richting de bal. Rakdee draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

86e minuut.
Sangkaew heeft problemen om de bal te vangen. Oodyn bereikt de bal nog maar net als eerste. Tsu-Fung begaat een overtreding. Tsu-Fung krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Uthai Thani Giants 65%, Khon Kaen Flames 35%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Uthai Thani Giants - Khon Kaen Flames 0:0