Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pathum Thani Royals Chiang Rai Warriors
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
59% Spel op eigen helft 41%
6 Doelpogingen 20
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.4 gemiddelde waardering 19.3
unsatisfactory Schieten weak
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


4e minuut.
Nimnuan rent richting de bal. Uchin verovert de bal door een tackle van achteren. Uchin schiet op doel. Narin probeert de bal aan de voet te houden. Tsu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pathum Thani Royals - Chiang Rai Warriors 0:1

10e minuut.
Tzung onderschept slim de pass. Tzung geeft een hoge lob. Yun speelt de bal door. Hyuuga rent richting de bal. Hyuuga schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

15e minuut.
Boriban probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Uchin de bal. Uchin draait met de bal, schiet en ... Narin probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Tsu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Pathum Thani Royals - Chiang Rai Warriors 0:2

18e minuut.
Uchin bereikt de bal nog maar net als eerste. Tzung bereikt de bal nog maar net als eerste. Uchin tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Uchin krijgt een gele kaart.

21e minuut.
Zhi Bin met een sublieme pass. Srisa-ard bereikt de bal nog maar net als eerste. Uchin onderschept slim de pass. Uchin schiet op doel. Narin probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

22e minuut.
Boriban passt de bal zonder na te denken. Nimnuan met een sublieme pass. Klungelig pakt Tsu de bal. Uchin rent richting de bal. Uchin haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Nimnuan geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Meng met de inworp. Boonkasemsanti geeft een lange en hoge pass. Uchin springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Yun verovert de bal door een tackle van achteren. Yun met een sublieme pass. Meng bereikt de bal nog maar net als eerste. Hyuuga onderschept slim de pass. Hyuuga haalt uit met een fantastische trap. Paal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pathum Thani Royals 56%, Chiang Rai Warriors 44%.
Pathum Thani Royals - Chiang Rai Warriors 0:2

54e minuut.
Zhi Bin is nu in balbezit. Nimitbunnasarn bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhi Bin begaat een overtreding. Zhi Bin krijgt een gele kaart.

58e minuut.
Nimitbunnasarn is nu in balbezit. Nimitbunnasarn passt de bal in één keer door. Tzung bereikt de bal nog maar net als eerste. Jitwiset bereikt de bal nog maar net als eerste. Jitwiset haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Tsu trapt de bal weg. Boonkasemsanti kopt de bal weg. Boriban rent richting de bal. Boriban draait met de bal, schiet en ... Tsu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Boriban rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Silapa-acha is nu in balbezit. Silapa-acha passt de bal met de wreef. Uchin is nu in balbezit. Uchin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pathum Thani Royals - Chiang Rai Warriors 0:3

69e minuut.
Nimitbunnasarn bereikt de bal nog maar net als eerste. Nimitbunnasarn geeft een hoge lob. Chaimongkol bereikt de bal nog maar net als eerste. Hyuuga is nu in balbezit. Hyuuga draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Pathum Thani Royals - Chiang Rai Warriors 1:3

71e minuut.
Jitwiset onderschept slim de pass. Jitwiset geeft de bal voor. Tzung is nu in balbezit. Boriban verovert de bal door een tackle van achteren. Boriban schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pathum Thani Royals - Chiang Rai Warriors 1:4

74e minuut.
Srisa-ard geeft een lange en hoge pass. Uchin probeert de bal aan de voet te houden. Narin kopt de bal weg. Boriban bereikt de bal nog maar net als eerste. Boriban schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Tzung is nu in balbezit. Boriban onderschept slim de pass. Boriban probeert naar een medespeler te passen. Uchin is nu in balbezit. Uchin schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

86e minuut.
Meng geeft een lange en hoge pass. Inworp. Yindeeyoungyeon met een snelle inworp. Yun is nu in balbezit. Yun geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Tianphosuwan heeft problemen om de bal te vangen. Tianphosuwan geeft een hoge lob. Tzung is nu in balbezit. Boriban verovert de bal door een tackle van achteren. Boriban haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Uchin is nu in balbezit. Uchin haalt uit met een fantastische trap. Tsu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pathum Thani Royals - Chiang Rai Warriors 1:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pathum Thani Royals 62%, Chiang Rai Warriors 38%.
Pathum Thani Royals - Chiang Rai Warriors 1:5