Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pathum Thani Royals Pathum Thani Hammers
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
43% Spel op eigen helft 57%
20 Doelpogingen 5
4 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.1 gemiddelde waardering 16.5
hopeloos Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


1e minuut.
Jaimun probeert naar een medespeler te passen. Fanglin is nu in balbezit. Nimitbunnasarn tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Nimitbunnasarn krijgt een gele kaart.

23e minuut.
Fu rent richting de bal. Wekkawet onderschept slim de pass. Wekkawet met een sublieme pass. Hyuuga bereikt de bal nog maar net als eerste. Hyuuga schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pathum Thani Royals - Pathum Thani Hammers 1:0

27e minuut.
Fu rent richting de bal. Nimitbunnasarn is nu in balbezit. Nimitbunnasarn geeft een lange en hoge pass. Yun rent richting de bal. Yun draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

31e minuut.
Fanglin bereikt de bal nog maar net als eerste. Narin bereikt de bal nog maar net als eerste. Fanglin onderschept slim de pass. Parnjareon bereikt de bal nog maar net als eerste. Parnjareon haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Nimitbunnasarn raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Dingguo komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pathum Thani Royals 44%, Pathum Thani Hammers 56%.
Pathum Thani Royals - Pathum Thani Hammers 1:0

47e minuut.
Tzung kopt de bal weg. Yun bereikt de bal nog maar net als eerste. Yun speelt de bal door. Hyuuga heeft problemen om de bal te vangen. Hyuuga schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Narin bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

50e minuut.
Yindeeyoungyeon bereikt de bal nog maar net als eerste. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Yindeeyoungyeon zal de hoekschop nemen. Hyuuga maakt een snoekduik en kopt de bal. Narin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pathum Thani Royals - Pathum Thani Hammers 2:0

71e minuut.
Nimnuan met een sublieme pass. Yun rent richting de bal. Yun passt de bal zonder na te denken. Hyuuga rent richting de bal. Hyuuga draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pathum Thani Royals - Pathum Thani Hammers 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pathum Thani Royals 42%, Pathum Thani Hammers 58%.
Pathum Thani Royals - Pathum Thani Hammers 3:0