Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Suphan Buri Giants Chonburi Celtics
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
53% Spel op eigen helft 47%
8 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 18.5
weak Schieten poor
weak Passen poor
hopeless Verdedigen poor


6e minuut.
Fung trapt de bal weg van het doel. Caide kopt de bal weg. Piriyakuntorn is nu in balbezit. Rermkjjakam rent richting de bal. Rermkjjakam haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Sangkaew is nu in balbezit. Sumalee onderschept slim de pass. Sumalee probeert naar een medespeler te passen. Maneechote bereikt de bal nog maar net als eerste. Maneechote draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Inworp. Caide met een snelle inworp. Wattanasinn rent richting de bal. Wattanasinn probeert naar een medespeler te passen. Wai geeft een lange en hoge pass. Fung probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Suphan Buri Giants 49%, Chonburi Celtics 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Suphan Buri Giants - Chonburi Celtics 0:0

47e minuut.
Rattanawongsakul geeft de bal voor. Inworp. Sumalee met de inworp. Kitinaresuan rent richting de bal. Kitinaresuan geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Chongxiang passt de bal in één keer door. Pipatseridhuma is nu in balbezit. Pipatseridhuma passt de bal zonder na te denken. Rermkjjakam is nu in balbezit. Rermkjjakam draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Sumalee kopt de bal weg. Maneechote bereikt de bal nog maar net als eerste. Sangkaew is nu in balbezit. Maneechote onderschept slim de pass. Maneechote schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Sumalee probeert de bal met de borst te controleren. Sumalee geeft een lange en hoge pass. Wai kopt de bal weg. Rermkjjakam rent richting de bal. Rermkjjakam schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Sangkaew rent richting de bal. Sangkaew geeft een lange en hoge pass. Piriyakuntorn kopt de bal weg. Pipatseridhuma bereikt de bal nog maar net als eerste. Pipatseridhuma draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Van-Nhat speelt de bal door. Araya rent richting de bal. Chan maakt een afschuwelijke overtreding. Chan krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Suphan Buri Giants 57%, Chonburi Celtics 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Suphan Buri Giants - Chonburi Celtics 0:0