Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Trang Braves Ayutthaya Thai Army FC
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
53% Spel op eigen helft 47%
5 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.9 gemiddelde waardering 17.7
zwak Schieten slecht
zwak Passen matig
zwak Verdedigen slecht


5e minuut.
Raksombat met de inworp. Phumsukho is nu in balbezit. Phumsukho passt de bal in één keer door. Yong rent richting de bal. Yong geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

23e minuut.
Rojjaroen geeft de bal voor. Inworp. Charoensabmahk met de inworp. Mat Aris rent richting de bal. Mat Aris haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Trang Braves - Ayutthaya Thai Army FC 1:0

40e minuut.
Dusitwilai bereikt de bal nog maar net als eerste. Kangmin is nu in balbezit. Kangmin geeft een lange en hoge pass. Jian rent richting de bal. Jian schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Trang Braves 45%, Ayutthaya Thai Army FC 55%.
Trang Braves - Ayutthaya Thai Army FC 1:0

48e minuut.
Asavchin verovert de bal door een tackle van achteren. Phumsukho verovert de bal door een tackle van achteren. Phumsukho probeert naar een medespeler te passen. Jian rent richting de bal. Jian haalt uit met een fantastische trap. Kalaya bokst de bal weg.

63e minuut.
Chao Fah bereikt de bal nog maar net als eerste. Chao Fah passt de bal met de wreef. Punsang heeft problemen om de bal te vangen. Phumsukho is nu in balbezit. Phumsukho draait met de bal, schiet en ... Kalaya bokst de bal weg. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Raksombat geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Kangmin springt en kopt de bal. Kalaya kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Jian rent richting de bal. Jian draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Charoensabmahk bereikt de bal nog maar net als eerste. Dusitwilai verovert de bal door een tackle van achteren. Yong rent richting de bal. Yong geeft de bal voor. Jian maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Trang Braves 60%, Ayutthaya Thai Army FC 40%.
Trang Braves - Ayutthaya Thai Army FC 1:0