Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Chonburi Electricity FC Satun Magpies
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
48% Spel op eigen helft 52%
4 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.6 gemiddelde waardering 16
slecht Schieten waardeloos
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen waardeloos


5e minuut.
Mali onderschept slim de pass. Chang lin is nu in balbezit. Kai Bok is nu in balbezit. Kai Bok schiet op doel. Siew probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kai Bok kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Boonkasemsanti de bal. Chang lin bereikt de bal nog maar net als eerste. Chang lin haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Mali is nu in balbezit. Mali geeft een hoge lob. Inworp. Siew met een snelle inworp. Kai Bok geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Mali passt de bal in één keer door. Jian Yi heeft problemen om de bal te vangen. Chang lin tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Chang lin krijgt een gele kaart. Jian Yi raakt geblesseerd tijdens het duel. Jian Yi met een snel genomen vrije trap. Jindamai bereikt de bal nog maar net als eerste. Jindamai geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Chonburi Electricity FC - Satun Magpies 1:0

20e minuut.
Cheenawat geeft een lange en hoge pass. Inworp. Jindamai met de inworp. Thaitayan is nu in balbezit. Thaitayan geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

24e minuut.
Petmang controleert de bal met de borst. Petmang geeft de bal voor. Jian Yi kopt de bal weg. Poganping is nu in balbezit. Poganping schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chonburi Electricity FC 51%, Satun Magpies 49%.
Chonburi Electricity FC - Satun Magpies 1:0

50e minuut.
Ketkum rent richting de bal. Ketkum geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Jian Yi de bal onder controle te krijgen. Poganping rent richting de bal. Poganping schiet op doel. Pak Fett probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

58e minuut.
Jitiwattana speelt de bal door. Chang lin bereikt de bal nog maar net als eerste. Siew begaat een overtreding. Siew krijgt een gele kaart.

69e minuut.
Jitiwattana is nu in balbezit. Jitiwattana met een sublieme pass. Tingwei rent richting de bal. Mali is nu in balbezit. Mali haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

84e minuut.
Siew raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Haidong komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chonburi Electricity FC 44%, Satun Magpies 56%.
Chonburi Electricity FC - Satun Magpies 1:0