Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Inde.yunior C.D. Crissiali
umana155 Tactiek 102
48% Balbezit 52%
48% Spel op eigen helft 52%
2 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
9 Buitenspel 0
54.7 gemiddelde waardering 53
zeer goed Schieten zeer goed
redelijk Passen goed
solide Verdedigen uitstekend


4e minuut.
Valbuena probeert naar een medespeler te passen. Yiğitarslanoğlu geeft een hoge lob. Ligęza rent richting de bal. Cuco Espino verovert de bal door een tackle van achteren. Cuco Espino haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Valbuena passt de bal zonder na te denken. Cuco Espino heeft problemen om de bal te vangen. Ligęza is nu in balbezit. Cuco Espino onderschept slim de pass. Cuco Espino haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

15e minuut.
Nam Sơn bereikt de bal nog maar net als eerste. Valbuena speelt de bal door. bin Jawhar met een sublieme pass. Cuco Espino is nu in balbezit. Cuco Espino haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Ballesteros probeert naar een medespeler te passen. Iapălău bereikt de bal nog maar net als eerste. Zepeda begaat een overtreding. Zepeda krijgt een gele kaart.

20e minuut.
Cuco Espino heeft problemen om de bal te vangen. Valbuena is nu in balbezit. Valbuena met een sublieme pass. Cuco Espino rent richting de bal. Cuco Espino haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Femia verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Ballesteros zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Manuszewski is nu in balbezit. Brusič onderschept slim de pass. Brusič geeft de bal voor. Iapălău maakt een snoekduik en kopt de bal. Domínguez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Kabashi kopt de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

27e minuut.
Tejkl bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuco Espino tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Tejkl is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Tejkl met een snel genomen vrije trap. Iapălău kopt de bal weg. Domínguez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

35e minuut.
Munizaga speelt de bal door. Cuco Espino is nu in balbezit. Brusič tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Brusič krijgt een gele kaart. Cuco Espino wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Cuco Espino kan niet meer verder spelen. Caballero komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Inde.yunior 54%, C.D. Crissiali 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Inde.yunior - C.D. Crissiali 0:0

47e minuut.
Manuszewski onderschept slim de pass. Manuszewski geeft de bal voor. Dojaś met een sublieme pass. Nam Sơn is nu in balbezit. Nam Sơn schiet op doel. Femia verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal.

54e minuut.
Zepeda heeft problemen om de bal te vangen. Kabashi rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Yiğitarslanoğlu. Yiğitarslanoğlu krijgt een gele kaart. Kabashi is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kabashi wilt de vrije trap nemen.
GOOOAAAAAAL!!!
Inde.yunior - C.D. Crissiali 1:0

74e minuut.
Zepeda geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Caballero de bal. Traineira begaat een overtreding. Traineira krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Inde.yunior 42%, C.D. Crissiali 58%.
Inde.yunior - C.D. Crissiali 1:0