Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
C.D. Crissiali Fénix Rojo
102 Tactiek DDD
56% Balbezit 44%
35% Spel op eigen helft 65%
9 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 5
2 Gele kaarten 2
1 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
49.7 gemiddelde waardering 44.9
very good Schieten average
good Passen adequate
formidable Verdedigen solid


2e minuut.
Manuszewski rent richting de bal. Navarro begaat een overtreding. Manuszewski is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Yiğitarslanoğlu met een snel genomen vrije trap. Marcano maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Daar is Marcano, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Navarro bereikt de bal nog maar net als eerste. Marcano begaat een overtreding. Marcano krijgt een gele kaart.

23e minuut.
bin Jawhar met de inworp. Swadźba bereikt de bal nog maar net als eerste. Marcano begaat een overtreding. Marcano krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

25e minuut.
Valbuena met een sublieme pass. bin Jawhar geeft de bal voor. Nam Sơn bereikt de bal nog maar net als eerste. Nam Sơn schiet op doel. Bedryj maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
C.D. Crissiali - Fénix Rojo 1:0

28e minuut.
Mateos heeft problemen om de bal te vangen. Nam Sơn is nu in balbezit. Paolati is nu in balbezit. Nam Sơn onderschept slim de pass. Nam Sơn haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Daar is Paolati, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mateos is nu in balbezit. Nam Sơn onderschept slim de pass. Nam Sơn draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Demanet de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

35e minuut.
Navarro verovert de bal door een tackle van achteren. Yiğitarslanoğlu is nu in balbezit. Navarro begaat een overtreding. Navarro krijgt een gele kaart.

37e minuut.
Ahmetspajić is nu in balbezit. Ahmetspajić geeft een lange en hoge pass. Inworp. bin Jawhar met de inworp. Valbuena geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

45e minuut.
Doeltrap. Gajdzis komt het veld opgelopen. Toader komt het veld opgelopen. Novicki komt het veld opgelopen. Stańko komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: C.D. Crissiali 38%, Fénix Rojo 62%.
C.D. Crissiali - Fénix Rojo 1:0

46e minuut.
Orellana kopt de bal weg. Nam Sơn is nu in balbezit. Swadźba met een sublieme pass. Nam Sơn rent richting de bal. Nam Sơn haalt uit met een fantastische trap. Stańko bokst de bal weg.

59e minuut.
Manuszewski met een sublieme pass. Nam Sơn rent richting de bal. Navarro begaat een overtreding. Navarro krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten. Nam Sơn is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Nam Sơn neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Daar is bin Jawhar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. bin Jawhar passt de bal in één keer door. Novicki is nu in balbezit. Nam Sơn verovert de bal door een tackle van achteren. Nam Sơn schiet op doel. Stańko verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: C.D. Crissiali 32%, Fénix Rojo 68%.
C.D. Crissiali - Fénix Rojo 1:0