Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Inde.yunior Delicias.F.C
umana155 Tactiek 3 Esquinas
56% Balbezit 44%
21% Spel op eigen helft 79%
30 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
48.8 gemiddelde waardering 30.5
outstanding Schieten average
average Passen average
very good Verdedigen average


4e minuut.
Iapălău verovert de bal door een tackle van achteren. Iapălău passt de bal zonder na te denken. Kabashi rent richting de bal. Kabashi draait met de bal, schiet en ... Socea werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Petruolo is nu in balbezit. Petruolo passt de bal in één keer door. Brusič probeert naar een medespeler te passen. Nasri bereikt de bal nog maar net als eerste. Nasri haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Nasri kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Choiński de bal onder controle te krijgen. Iapălău bereikt de bal nog maar net als eerste. Kabashi bereikt de bal nog maar net als eerste. Kabashi haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

13e minuut.
Brusič probeert naar een medespeler te passen. Nasri bereikt de bal nog maar net als eerste. Nasri passt de bal met de wreef. Iapălău bereikt de bal nog maar net als eerste. Iapălău draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

16e minuut.
Kabashi bereikt de bal nog maar net als eerste. Kabashi geeft een lange en hoge pass. Iapălău is nu in balbezit. Iapălău draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Inde.yunior - Delicias.F.C 1:0

17e minuut.
Millape speelt de bal door. Morel rent richting de bal. Brusič verovert de bal door een tackle van achteren. Brusič geeft een hoge lob. Kabashi springt en kopt de bal. Socea probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

26e minuut.
Pazzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Iapălău rent richting de bal. Kabashi bereikt de bal nog maar net als eerste. Kabashi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Inde.yunior - Delicias.F.C 2:0

29e minuut.
Traineira geeft een lange en hoge pass. Levitskiy kopt de bal weg. Traineira probeert naar een medespeler te passen. Kabashi rent richting de bal. Kabashi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Pazzo onderschept slim de pass. Pazzo geeft de bal voor. Traineira probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Iapălău de bal. Iapălău draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Inde.yunior - Delicias.F.C 3:0

35e minuut.
Brusič geeft de bal voor. Traineira kopt de bal weg. Millape heeft problemen om de bal te vangen. Iapălău bereikt de bal nog maar net als eerste. Iapălău haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Nasri rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ulloa. Nasri raakt geblesseerd tijdens het duel. Iapălău zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Traineira geeft een hoge lob. Kabashi is nu in balbezit. Kabashi geeft een lange en hoge pass. Paal!
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Brusič geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Traineira geeft een lange en hoge pass. Iapălău springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Inde.yunior - Delicias.F.C 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Inde.yunior 25%, Delicias.F.C 75%.
Inde.yunior - Delicias.F.C 4:0

46e minuut.
Jurčević geeft een hoge lob. Pazzo kopt de bal weg. Traineira geeft een hoge lob. Iapălău rent richting de bal. Iapălău haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Kabashi is nu in balbezit. Kabashi schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Ulloa heeft problemen om de bal te vangen.
Dat scheelde niet veel!

47e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Brusič zal de hoekschop nemen. Traineira rent richting de bal. Kabashi rent richting de bal. Kabashi schiet op doel. Socea kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Inde.yunior - Delicias.F.C 5:0

48e minuut.
Fras heeft problemen om de bal te vangen. Nasri rent richting de bal. Nasri passt de bal in één keer door. Daar is Iapălău, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Iapălău schiet op doel. Socea verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

50e minuut.
Brusič is nu in balbezit. Brusič geeft de bal voor. Kabashi rent richting de bal. Kabashi haalt uit met een fantastische trap. Socea maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Inde.yunior - Delicias.F.C 6:0

51e minuut.
Pazzo geeft de bal voor. Millape probeert de bal aan de voet te houden. Pazzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Nasri rent richting de bal. Nasri schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Brusič kopt de bal weg. Iapălău is nu in balbezit. Levitskiy legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Iapălău is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Iapălău zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Socea kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Inde.yunior - Delicias.F.C 7:0

53e minuut.
Halata bereikt de bal nog maar net als eerste. Iapălău onderschept slim de pass. Iapălău passt de bal zonder na te denken. Nasri bereikt de bal nog maar net als eerste. Nasri haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Choiński speelt de bal door. Ligthart rent richting de bal. Met opzet legt Traineira zijn tegenspeler op de grond. Traineira krijgt een gele kaart.

57e minuut.
Ulloa bereikt de bal nog maar net als eerste. Iapălău onderschept slim de pass. Iapălău passt de bal in één keer door. Nasri bereikt de bal nog maar net als eerste. Nasri schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Nasri is nu in balbezit. Iapălău is nu in balbezit. Nasri is nu in balbezit. Nasri haalt uit met een fantastische trap. Socea probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Inde.yunior - Delicias.F.C 8:0

62e minuut.
Pazzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Pazzo geeft een hoge lob. Levitskiy probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kabashi rent richting de bal. Kabashi schiet op doel. Socea probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

66e minuut.
Tejkl passt de bal in één keer door. Iapălău rent richting de bal. Nasri bereikt de bal nog maar net als eerste. Nasri schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

68e minuut.
Traineira bereikt de bal nog maar net als eerste. Traineira passt de bal met de wreef. Kabashi rent richting de bal. Kabashi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Inde.yunior - Delicias.F.C 9:0

79e minuut.
Levitskiy speelt de bal door. Kabashi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ulloa bereikt de bal nog maar net als eerste. Kabashi verovert de bal door een tackle van achteren. Kabashi haalt uit met een fantastische trap. Socea verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Inde.yunior - Delicias.F.C 10:0

83e minuut.
Brusič geeft een hoge lob. Choiński controleert de bal met de borst. Traineira geeft een hoge lob. Brusič bereikt de bal nog maar net als eerste. Brusič geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Inde.yunior 18%, Delicias.F.C 82%.
Inde.yunior - Delicias.F.C 10:0