Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
LOS KBZ F.C. Link F.C
Normal Tactiek Link Def
45% Balbezit 55%
74% Spel op eigen helft 26%
1 Doelpogingen 31
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
34.1 gemiddelde waardering 56.8
average Schieten excellent
average Passen solid
weak Verdedigen very good


5e minuut.
Pietrantuono is nu in balbezit. Mârzoi onderschept slim de pass. Mârzoi passt de bal met de wreef. Finsterberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Finsterberg haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Köroğlu geeft een lange en hoge pass. Ojeda rent richting de bal. Ojeda schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
LOS KBZ F.C. - Link F.C 0:1

7e minuut.
Köroğlu rent richting de bal. Köroğlu passt de bal in één keer door. Bebić probeert naar een medespeler te passen. Ojeda is nu in balbezit. Ojeda draait met de bal, schiet en ... Bacišin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

9e minuut.
Köroğlu passt de bal zonder na te denken. Daar is Ojeda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ojeda speelt de bal door. Finsterberg rent richting de bal. Finsterberg draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Finsterberg passt de bal in één keer door. Bebić is nu in balbezit. Bebić passt de bal in één keer door. Ojeda rent richting de bal. Ojeda haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

16e minuut.
Ciubotaru kopt de bal weg. Mârzoi met een sublieme pass. Daar is Finsterberg, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ojeda rent richting de bal. Ojeda schiet op doel. Bacišin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

20e minuut.
Mârzoi is nu in balbezit. Mârzoi geeft een lange en hoge pass. Daar is Finsterberg, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ojeda bereikt de bal nog maar net als eerste. Ojeda schiet op doel. Bacišin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

26e minuut.
Mârzoi passt de bal met de wreef. Köroğlu met een sublieme pass. Ojeda is nu in balbezit. Ojeda schiet op doel. Bacišin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LOS KBZ F.C. - Link F.C 0:2

31e minuut.
Köroğlu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mârzoi heeft problemen om de bal te vangen. Mârzoi met een sublieme pass. Finsterberg rent richting de bal. Finsterberg draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Köroğlu met de inworp. Mârzoi geeft een lange en hoge pass. Ojeda rent richting de bal. Ojeda draait met de bal, schiet en ... Bacišin maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LOS KBZ F.C. - Link F.C 0:3

36e minuut.
Mârzoi met een sublieme pass. Klungelig pakt Ojeda de bal. Ciubotaru rent richting de bal. Ojeda onderschept slim de pass. Ojeda schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Daar is Finsterberg, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Finsterberg haalt uit met een fantastische trap. Bacišin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

40e minuut.
Mârzoi rent richting de bal. Mârzoi passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Köroğlu de bal. Köroğlu geeft een lange en hoge pass. Finsterberg springt en kopt de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
LOS KBZ F.C. - Link F.C 0:4

42e minuut.
Köroğlu met de inworp. Mârzoi speelt de bal door. Finsterberg heeft problemen om de bal te vangen. Finsterberg haalt uit met een fantastische trap. Bacišin probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
LOS KBZ F.C. - Link F.C 0:5

43e minuut.
Mârzoi passt de bal in één keer door. Ojeda bereikt de bal nog maar net als eerste. Ojeda geeft een hoge lob. Finsterberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Finsterberg schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LOS KBZ F.C. 73%, Link F.C 27%.
LOS KBZ F.C. - Link F.C 0:5

54e minuut.
Mârzoi speelt de bal door. Bebić is nu in balbezit. Bebić speelt de bal door. Finsterberg rent richting de bal. Finsterberg haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Bebić met een sublieme pass. Ojeda rent richting de bal. Ojeda passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Finsterberg de bal. Finsterberg haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
LOS KBZ F.C. - Link F.C 0:6

57e minuut.
Dobrev passt de bal zonder na te denken. Mârzoi is nu in balbezit. Mârzoi geeft een hoge lob. Finsterberg is nu in balbezit. Finsterberg schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Finsterberg verovert de bal door een tackle van achteren. Finsterberg met een sublieme pass. Ojeda is nu in balbezit. Ojeda draait met de bal, schiet en ... Bacišin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LOS KBZ F.C. - Link F.C 0:7

63e minuut.
Mârzoi bereikt de bal nog maar net als eerste. Mârzoi met een sublieme pass. Ojeda bereikt de bal nog maar net als eerste. Ojeda haalt uit met een fantastische trap. Bacišin maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LOS KBZ F.C. - Link F.C 0:8

65e minuut.
Köroğlu geeft een lange en hoge pass. Pilát bereikt de bal nog maar net als eerste. Bebić verovert de bal door een tackle van achteren. Ojeda bereikt de bal nog maar net als eerste. Ojeda geeft een hoge lob. Bacišin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Finsterberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Finsterberg haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
LOS KBZ F.C. - Link F.C 0:9

66e minuut.
Daar is Finsterberg, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pietrantuono tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Finsterberg is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Mârzoi zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Klungelig pakt Ojeda de bal. Ojeda haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
LOS KBZ F.C. - Link F.C 0:10

70e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Comelli trapt de bal weg. Mârzoi kopt de bal weg. Ojeda bereikt de bal nog maar net als eerste. Ojeda haalt uit met een fantastische trap. Bacišin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

73e minuut.
Ojeda onderschept slim de pass. Ojeda speelt de bal door. Finsterberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Finsterberg draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
LOS KBZ F.C. - Link F.C 0:11

76e minuut.
Nereira verovert de bal door een tackle van achteren. Mârzoi verovert de bal door een tackle van achteren. Mârzoi speelt de bal door. Ojeda rent richting de bal. Ojeda draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
LOS KBZ F.C. - Link F.C 0:12

82e minuut.
Comelli met een harde bal richting middenveld. Köroğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Köroğlu geeft een hoge lob. Finsterberg is nu in balbezit. Finsterberg passt de bal zonder na te denken. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

85e minuut.
Mârzoi heeft problemen om de bal te vangen. Mârzoi geeft een hoge lob. Ojeda rent richting de bal. Ojeda schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
LOS KBZ F.C. - Link F.C 0:13

85e minuut.
Porras speelt de bal door. Mercader rent richting de bal. Finsterberg rent richting de bal. Finsterberg draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Ojeda is nu in balbezit. Ojeda haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
LOS KBZ F.C. - Link F.C 0:14

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LOS KBZ F.C. 76%, Link F.C 24%.
LOS KBZ F.C. - Link F.C 0:14