Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Link F.C C.D. Crissiali
Link Def Tactiek 102
47% Balbezit 53%
57% Spel op eigen helft 43%
5 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
55.1 gemiddelde waardering 53.9
zeer goed Schieten goed
goed Passen goed
formidabel Verdedigen uitmuntend


15e minuut.
Flores geeft de bal voor. Finsterberg kopt de bal weg. Köroğlu is nu in balbezit. Köroğlu geeft de bal voor. Ojeda krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Mârzoi onderschept slim de pass. Mârzoi passt de bal in één keer door. Finsterberg is nu in balbezit. Finsterberg haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Link F.C - C.D. Crissiali 1:0

24e minuut.
Jędraszek passt de bal zonder na te denken. Nam Sơn is nu in balbezit. Nam Sơn passt de bal in één keer door. Cuco Espino is nu in balbezit. Cuco Espino draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Orellana speelt de bal door. Daar is bin Jawhar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Köroğlu is nu in balbezit. Köroğlu geeft een hoge lob. Ojeda springt en kopt de bal. Turtă bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Link F.C 46%, C.D. Crissiali 54%.
Link F.C - C.D. Crissiali 1:0

69e minuut.
Daar is Manuszewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Saloheimo rent richting de bal. Manuszewski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Manuszewski krijgt een gele kaart. Saloheimo raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

71e minuut.
Finsterberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Mârzoi bereikt de bal nog maar net als eerste. Mârzoi probeert naar een medespeler te passen. Ojeda bereikt de bal nog maar net als eerste. Ojeda draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Valbuena is nu in balbezit. Valbuena speelt de bal door. Kiên Trung verovert de bal door een tackle van achteren. Nam Sơn bereikt de bal nog maar net als eerste. Nam Sơn haalt uit met een fantastische trap. Comelli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

87e minuut.
Manuszewski kopt de bal weg. Nam Sơn bereikt de bal nog maar net als eerste. Bebić schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Bebić krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Link F.C 67%, C.D. Crissiali 33%.
Link F.C - C.D. Crissiali 1:0