Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Link F.C Inde.yunior
Link Def Tactiek umana155
48% Balbezit 52%
62% Spel op eigen helft 38%
7 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 2
54.2 gemiddelde waardering 58.4
very good Schieten formidable
good Passen adequate
formidable Verdedigen very good


1e minuut.
Finsterberg met een sublieme pass. Ojeda rent richting de bal. Nasri begaat een overtreding. Nasri krijgt een gele kaart.

3e minuut.
Kiên Trung geeft de bal voor. Klungelig pakt Brusič de bal. Brusič speelt de bal door. Iapălău rent richting de bal. Iapălău haalt uit met een fantastische trap. Comelli bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

6e minuut.
Kiên Trung met de inworp. Brusič speelt de bal door. Iapălău is nu in balbezit. Iapălău geeft een hoge lob. Kabashi krijgt zijn hoofd ertegen. Comelli bokst de bal weg.

15e minuut.
Guerra geeft een lange en hoge pass. Drenica bereikt de bal nog maar net als eerste. Brusič begaat een overtreding. Brusič krijgt een gele kaart. Drenica roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Drenica kan niet meer verder spelen. Saloheimo komt het veld opgelopen.

15e minuut.
Mârzoi bereikt de bal nog maar net als eerste. Mârzoi geeft een hoge lob. Ojeda krijgt zijn hoofd ertegen. Finsterberg rent richting de bal. Finsterberg haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Finsterberg is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Mârzoi is nu in balbezit. Mârzoi probeert naar een medespeler te passen. Pefanis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kabashi is nu in balbezit. Traineira geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Guerra geeft een lange en hoge pass. Tejkl rent richting de bal. Ojeda verovert de bal door een tackle van achteren. Ojeda haalt uit met een fantastische trap. Femia werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Link F.C - Inde.yunior 1:0

42e minuut.
Saloheimo bereikt de bal nog maar net als eerste. Saloheimo passt de bal met de wreef. Ojeda rent richting de bal. Ojeda haalt uit met een fantastische trap. Femia maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Link F.C - Inde.yunior 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Link F.C 65%, Inde.yunior 35%.
Link F.C - Inde.yunior 2:0

59e minuut.
Mârzoi probeert naar een medespeler te passen. Haukedal rent richting de bal. Bebić verovert de bal door een tackle van achteren. Bebić geeft een lange en hoge pass. Ojeda maakt een snoekduik en kopt de bal. Femia kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

62e minuut.
Bebić is nu in balbezit. Mârzoi rent richting de bal. Mârzoi passt de bal met de wreef. Finsterberg is nu in balbezit. Finsterberg schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Traineira bereikt de bal nog maar net als eerste. Traineira passt de bal zonder na te denken. Kabashi bereikt de bal nog maar net als eerste. Kabashi haalt uit met een fantastische trap. Comelli werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Saloheimo bereikt de bal nog maar net als eerste. Inworp. Saloheimo met de inworp. Mârzoi rent richting de bal. Mârzoi geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Link F.C 60%, Inde.yunior 40%.
Link F.C - Inde.yunior 2:0