Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hiperactivos Escorpiones Nuevo Eden
Normal Tactiek Eden442
38% Balbezit 62%
84% Spel op eigen helft 16%
0 Doelpogingen 40
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.9 gemiddelde waardering 44.5
unsatisfactory Schieten very good
poor Passen good
unsatisfactory Verdedigen adequate


3e minuut.
Afera passt de bal met de wreef. Arecha rent richting de bal. Arecha probeert naar een medespeler te passen. Clavelo is nu in balbezit. Clavelo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Hiperactivos Escorpiones - Nuevo Eden 0:1

9e minuut.
Márquez bereikt de bal nog maar net als eerste. Cala verovert de bal door een tackle van achteren. Cala passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Clavelo de bal. Clavelo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Hiperactivos Escorpiones - Nuevo Eden 0:2

13e minuut.
Muñoz geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Cala de bal onder controle te krijgen. Afera probeert naar een medespeler te passen. Clavelo bereikt de bal nog maar net als eerste. Clavelo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Arecha passt de bal in één keer door. Clavelo is nu in balbezit. Clavelo passt de bal zonder na te denken. Cala rent richting de bal. Cala schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hiperactivos Escorpiones - Nuevo Eden 0:3

18e minuut.
Cala speelt de bal door. Arecha bereikt de bal nog maar net als eerste. Arecha passt de bal in één keer door. Clavelo is nu in balbezit. Clavelo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Rabí is nu in balbezit. Afera onderschept slim de pass. Afera speelt de bal door. Clavelo is nu in balbezit. Clavelo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Dieng met een sublieme pass. Cala heeft problemen om de bal te vangen. Cala probeert naar een medespeler te passen. Clavelo is nu in balbezit. Clavelo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Hiperactivos Escorpiones - Nuevo Eden 0:4

23e minuut.
Palaia speelt de bal door. Clavelo rent richting de bal. Clavelo passt de bal met de wreef. Cala rent richting de bal. Cala schiet op doel. Lazo Cruz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

25e minuut.
Léster Blanco kopt de bal weg. Daar is Shevtsov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Shevtsov passt de bal zonder na te denken. Cala bereikt de bal nog maar net als eerste. Cala haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Hiperactivos Escorpiones - Nuevo Eden 0:5

27e minuut.
Afera is nu in balbezit. Afera passt de bal in één keer door. Caballero bereikt de bal nog maar net als eerste. Clavelo verovert de bal door een tackle van achteren. Clavelo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Afera probeert naar een medespeler te passen. Arecha heeft problemen om de bal te vangen. Arecha met een sublieme pass. Clavelo is nu in balbezit. Clavelo draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Lazo Cruz bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

30e minuut.
Cala onderschept slim de pass. Clavelo heeft problemen om de bal te vangen. Cala bereikt de bal nog maar net als eerste. Clavelo rent richting de bal. Clavelo draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

35e minuut.
Shevtsov passt de bal zonder na te denken. Dieng rent richting de bal. Dieng passt de bal in één keer door. Cala heeft problemen om de bal te vangen. Cala schiet op doel. Lazo Cruz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

36e minuut.
Shevtsov passt de bal met de wreef. Dieng speelt de bal door. Arecha met een sublieme pass. Clavelo is nu in balbezit. Clavelo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Clavelo rent richting de bal. Clavelo passt de bal zonder na te denken. Cala bereikt de bal nog maar net als eerste. Cala haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Hiperactivos Escorpiones - Nuevo Eden 0:6

44e minuut.
Shevtsov verovert de bal door een tackle van achteren. Shevtsov geeft de bal voor. Cala kopt de bal weg. Clavelo bereikt de bal nog maar net als eerste. Clavelo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Hiperactivos Escorpiones - Nuevo Eden 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hiperactivos Escorpiones 89%, Nuevo Eden 11%.
Hiperactivos Escorpiones - Nuevo Eden 0:7

49e minuut.
Márquez bereikt de bal nog maar net als eerste. Cala verovert de bal door een tackle van achteren. Cala probeert naar een medespeler te passen. Clavelo heeft problemen om de bal te vangen. Clavelo haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Dieng bereikt de bal nog maar net als eerste. Dieng geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Dieng neemt de hoekschop. Clavelo is nu in balbezit. Clavelo schiet op doel. Lazo Cruz bokst de bal weg.

54e minuut.
Erazo is nu in balbezit. Arecha onderschept slim de pass. Arecha met een sublieme pass. Clavelo rent richting de bal. Clavelo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Doeltrap. Lazo Cruz trapt de bal weg van het doel. Erazo kopt de bal weg. Clavelo bereikt de bal nog maar net als eerste. Clavelo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Hiperactivos Escorpiones - Nuevo Eden 0:8

58e minuut.
Márquez probeert de bal met de borst te controleren. Clavelo bereikt de bal nog maar net als eerste. Clavelo passt de bal in één keer door. Cala heeft problemen om de bal te vangen. Cala draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Arecha verovert de bal door een tackle van achteren. Arecha geeft een hoge lob. Klungelig pakt Muñoz de bal. Cala is nu in balbezit. Cala schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Hiperactivos Escorpiones - Nuevo Eden 0:9

66e minuut.
Afera kan de bal niet met de borst controleren. Afera met een sublieme pass. Clavelo met een sublieme pass. Cala heeft problemen om de bal te vangen. Cala haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Hiperactivos Escorpiones - Nuevo Eden 0:10

67e minuut.
Rabí speelt de bal door. Clavelo rent richting de bal. Márquez verovert de bal door een tackle van achteren. Arecha is nu in balbezit. Arecha geeft de bal voor. Lazo Cruz bokst de bal weg.

69e minuut.
Arecha met een snelle inworp. Shevtsov bereikt de bal nog maar net als eerste. Shevtsov geeft de bal voor. Clavelo maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hiperactivos Escorpiones - Nuevo Eden 0:11

71e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Iraheta Sanabria komt het veld opgelopen. Arecha met de inworp. Léster Blanco probeert de bal met de borst te controleren. Clavelo bereikt de bal nog maar net als eerste. Clavelo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Iraheta Sanabria geeft een hoge lob. Arecha geeft de bal voor. Iraheta Sanabria kopt de bal weg. Clavelo rent richting de bal. Clavelo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Shevtsov rent richting de bal. Shevtsov geeft de bal voor. Daar is Muñoz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Iraheta Sanabria bereikt de bal nog maar net als eerste. Iraheta Sanabria draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Hiperactivos Escorpiones - Nuevo Eden 0:12

78e minuut.
Dieng met een sublieme pass. Iraheta Sanabria rent richting de bal. Iraheta Sanabria geeft een lange en hoge pass. Clavelo probeert de bal met de borst te controleren. Clavelo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Daar is Clavelo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Clavelo speelt de bal door. Iraheta Sanabria rent richting de bal. Iraheta Sanabria schiet op doel. Lazo Cruz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hiperactivos Escorpiones - Nuevo Eden 0:13

83e minuut.
Afera onderschept slim de pass. Afera geeft een hoge lob. Léster Blanco heeft problemen om de bal te vangen. Clavelo rent richting de bal. Clavelo draait met de bal, schiet en ... Paal! Iraheta Sanabria bereikt de bal nog maar net als eerste. Iraheta Sanabria haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Hiperactivos Escorpiones - Nuevo Eden 0:14

88e minuut.
Clavelo geeft een lange en hoge pass. Muñoz kopt de bal weg. Klungelig pakt Márquez de bal. Clavelo bereikt de bal nog maar net als eerste. Clavelo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Shevtsov geeft een hoge lob. Klungelig pakt Léster Blanco de bal. Rabí rent richting de bal. Shevtsov geeft de bal voor. Iraheta Sanabria springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hiperactivos Escorpiones 80%, Nuevo Eden 20%.
Hiperactivos Escorpiones - Nuevo Eden 0:14