Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ambulantes Martillos Lampiños Heroes
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
49% Spel op eigen helft 51%
13 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.3 gemiddelde waardering 18.8
weak Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Molina bereikt de bal nog maar net als eerste. Lemus rent richting de bal. Avalos verovert de bal door een tackle van achteren. Molina onderschept slim de pass. Molina haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ambulantes Martillos - Lampiños Heroes 0:1

4e minuut.
Cuellar bereikt de bal nog maar net als eerste. Renderos Iraheta verovert de bal door een tackle van achteren. Renderos Iraheta met een sublieme pass. Fuentes is nu in balbezit. Fuentes haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Lemus heeft problemen om de bal te vangen. Muñoz geeft een hoge lob. Daar is Cuco Espino, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fuentes rent richting de bal. Fuentes haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

19e minuut.
Maldonado met een sublieme pass. Ortiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ortiz passt de bal in één keer door. Molina rent richting de bal. Molina schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

23e minuut.
Muñoz rent richting de bal. Muñoz geeft een hoge lob. Cerén geeft een lange en hoge pass. Daar is Fuentes, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fuentes schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Cuellar speelt de bal door. Cerén rent richting de bal. Cerén passt de bal zonder na te denken. Renderos Iraheta rent richting de bal. Renderos Iraheta draait met de bal, schiet en ... Maldonado kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Daar is Molina, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Arroyo Peña geeft de bal voor. Chachagua probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Fuentes bereikt de bal nog maar net als eerste. Fuentes haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Ortiz geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Hernandez kopt de bal weg. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Morales geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Molina heeft problemen om de bal te vangen. Cabañas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Molina springt en kopt de bal. Cabañas werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ambulantes Martillos - Lampiños Heroes 0:2

40e minuut.
Avalos geeft een hoge lob. Cuco Espino bereikt de bal nog maar net als eerste. Renderos Iraheta onderschept slim de pass. Renderos Iraheta haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ambulantes Martillos - Lampiños Heroes 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ambulantes Martillos 48%, Lampiños Heroes 52%.
Ambulantes Martillos - Lampiños Heroes 1:2

49e minuut.
Klungelig pakt Cuellar de bal. Cerén is nu in balbezit. Cerén geeft de bal voor. Fuentes rent richting de bal. Fuentes draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Ambulantes Martillos - Lampiños Heroes 2:2

71e minuut.
Na een snelle pass probeert Avalos de bal onder controle te krijgen. Ortiz rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Arroyo Peña. Arroyo Peña krijgt een gele kaart.

76e minuut.
Cuco Espino rent richting de bal. Avalos onderschept slim de pass. Avalos speelt de bal door. Fuentes rent richting de bal. Fuentes draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ambulantes Martillos - Lampiños Heroes 3:2

80e minuut.
González met een snelle inworp. Daar is Renderos Iraheta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Renderos Iraheta met een sublieme pass. González bereikt de bal nog maar net als eerste. González geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ambulantes Martillos 49%, Lampiños Heroes 51%.
Ambulantes Martillos - Lampiños Heroes 3:2