Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Firpo a.d Rocosos Ratones
Normal Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
36% Spel op eigen helft 64%
14 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.9 gemiddelde waardering 16.4
weak Schieten unsatisfactory
weak Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Caballero trapt de bal weg. Guzmán Torres kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Acevedo de bal onder controle te krijgen. Flores rent richting de bal. Flores schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Firpo a.d - Rocosos Ratones 1:0

8e minuut.
Flores probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Alfaro de bal. Acevedo is nu in balbezit. Alfaro onderschept slim de pass. Alfaro haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Alfaro onderschept slim de pass. Flores bereikt de bal nog maar net als eerste. Caballero rent richting de bal. Flores verovert de bal door een tackle van achteren. Flores haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Martínez geeft een lange en hoge pass. Acevedo kopt de bal weg. Mayer Gil probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ortega rent richting de bal. Ortega schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

25e minuut.
Martínez met een snelle inworp. Huezo bereikt de bal nog maar net als eerste. Domínguez rent richting de bal. Huezo onderschept slim de pass. Huezo geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat.

27e minuut.
Chávez geeft een hoge lob. Inworp. Bonilla met een snelle inworp. Flores rent richting de bal. Flores probeert naar een medespeler te passen.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Huezo verovert de bal door een tackle van achteren. Huezo speelt de bal door. Arismendi is nu in balbezit. Pele Zapata onderschept slim de pass. Pele Zapata schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Klungelig pakt Acevedo de bal. Alfaro rent richting de bal. Acevedo is nu in balbezit. Alfaro verovert de bal door een tackle van achteren. Alfaro draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Chávez met een harde bal richting middenveld. Domínguez kopt de bal weg. Díaz Arce probeert de bal aan de voet te houden. Alfaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Alfaro draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Firpo a.d 40%, Rocosos Ratones 60%.
Firpo a.d - Rocosos Ratones 1:0

46e minuut.
Sagastume zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Flores bereikt de bal nog maar net als eerste. Flores passt de bal in één keer door. Domínguez rent richting de bal. Domínguez schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

48e minuut.
Huezo passt de bal zonder na te denken. Fernelis rent richting de bal. Flores begaat een overtreding. Flores krijgt een gele kaart.

54e minuut.
Carabantes probeert naar een medespeler te passen. Domínguez kopt de bal weg. Díaz Arce probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bonilla rent richting de bal. Bonilla haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Domínguez is nu in balbezit. Domínguez geeft de bal voor. Caballero kopt de bal weg. Guzmán Torres rent richting de bal. Guzmán Torres geeft een hoge lob. Carabantes probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

87e minuut.
Arismendi geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sagastume zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Flores is nu in balbezit. Flores geeft de bal voor. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Firpo a.d 32%, Rocosos Ratones 68%.
Firpo a.d - Rocosos Ratones 1:0