Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gresline FF Super Strikas 503
433 Tactiek 523
44% Balbezit 56%
57% Spel op eigen helft 43%
6 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 18.1
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


14e minuut.
Ayala bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Blanco. Ayala is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ayala zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Granados krijgt zijn hoofd ertegen. González maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gresline FF - Super Strikas 503 1:0

35e minuut.
Carrillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Moscoso onderschept slim de pass. Moscoso met een sublieme pass. Cabral is nu in balbezit. Cabral haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Gresline FF - Super Strikas 503 1:1

37e minuut.
Mariona probeert naar een medespeler te passen. Arroyo Peña rent richting de bal. Arroyo Peña passt de bal in één keer door. Cabral rent richting de bal. Cabral haalt uit met een fantastische trap. Román probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Gresline FF - Super Strikas 503 1:2

40e minuut.
Díaz Arce is nu in balbezit. Blanco onderschept slim de pass. Solorzano met een sublieme pass. Granados rent richting de bal. Granados haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gresline FF 61%, Super Strikas 503 39%.
Gresline FF - Super Strikas 503 1:2

62e minuut.
Mayer Gil bereikt de bal nog maar net als eerste. Paz begaat een overtreding. Mayer Gil raakt geblesseerd tijdens het duel. Ayala komt bij de bal en schiet. Mariona probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Gresline FF - Super Strikas 503 2:2

70e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Padilla met de inworp. Arroyo Peña geeft een hoge lob. Mayer Gil heeft problemen om de bal te vangen. Mayer Gil geeft een hoge lob. Román kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

79e minuut.
Ayala geeft een lange en hoge pass. Mariona probeert de bal aan de voet te houden. Díaz Arce is nu in balbezit. Díaz Arce haalt uit met een fantastische trap. González probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Gresline FF - Super Strikas 503 3:2

80e minuut.
Mayer Gil met de inworp. Ayala rent richting de bal. Ayala geeft een lange en hoge pass. Díaz Arce bereikt de bal nog maar net als eerste. Díaz Arce draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. González probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gresline FF 54%, Super Strikas 503 46%.
Gresline FF - Super Strikas 503 3:2