Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Nuevo Eden FC Fenix
Eden442 Tactiek Normal
60% Balbezit 40%
25% Spel op eigen helft 75%
31 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
44.6 gemiddelde waardering 20.2
very good Schieten poor
solid Passen poor
average Verdedigen poor


1e minuut.
Pavićević passt de bal in één keer door. Cuenca probeert naar een medespeler te passen. Shevtsov bereikt de bal nog maar net als eerste. Shevtsov schiet op doel. Granados maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nuevo Eden - FC Fenix 1:0

3e minuut.
Palaia is nu in balbezit. Palaia geeft een hoge lob. Daar is Shevtsov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Shevtsov schiet op doel. Granados werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nuevo Eden - FC Fenix 2:0

5e minuut.
Klungelig pakt Ortiz de bal. Ortiz geeft de bal voor. Cuenca kopt de bal weg. Pavićević rent richting de bal. Pavićević draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Mazánek passt de bal in één keer door. Einstein is nu in balbezit. Pavićević rent richting de bal. Pavićević schiet op doel. Na een snelle pass probeert Einstein de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Nuevo Eden - FC Fenix 3:0

8e minuut.
Carabantes rent richting de bal. Shevtsov onderschept slim de pass. Shevtsov passt de bal in één keer door. Pavićević rent richting de bal. Pavićević draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Kalociński passt de bal in één keer door. Daar is Shevtsov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Shevtsov passt de bal met de wreef. Pavićević rent richting de bal. Pavićević schiet op doel. Granados verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nuevo Eden - FC Fenix 4:0

14e minuut.
Rabí is nu in balbezit. Shevtsov verovert de bal door een tackle van achteren. Shevtsov met een sublieme pass. Pavićević is nu in balbezit. Pavićević schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Cuenca met een snelle inworp. Mols is nu in balbezit. Mols passt de bal zonder na te denken. Shevtsov heeft problemen om de bal te vangen. Shevtsov haalt uit met een fantastische trap. Granados bokst de bal weg.

24e minuut.
Royer bereikt de bal nog maar net als eerste. Royer passt de bal zonder na te denken. Cuenca speelt de bal door. Pavićević rent richting de bal. Pavićević haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Nuevo Eden - FC Fenix 5:0

26e minuut.
Mariona passt de bal zonder na te denken. Mayer Gil bereikt de bal nog maar net als eerste. Mayer Gil met een sublieme pass. Daar is Kattan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kattan draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Carabantes bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalociński verovert de bal door een tackle van achteren. Shevtsov probeert naar een medespeler te passen. Pavićević is nu in balbezit. Pavićević schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Shevtsov geeft een lange en hoge pass. Einstein heeft problemen om de bal te vangen. Pavićević bereikt de bal nog maar net als eerste. Pavićević draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Nuevo Eden - FC Fenix 6:0

34e minuut.
Einstein met een sublieme pass. Pavićević is nu in balbezit. Pavićević passt de bal met de wreef. Shevtsov bereikt de bal nog maar net als eerste. Shevtsov schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Kalociński met een snelle inworp. Mazánek bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazánek geeft een lange en hoge pass. Pavićević heeft problemen om de bal te vangen. Pavićević draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Cuenca kopt de bal weg. Klungelig pakt Pavićević de bal. Pavićević passt de bal zonder na te denken. Shevtsov rent richting de bal. Shevtsov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Nuevo Eden - FC Fenix 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nuevo Eden 30%, FC Fenix 70%.
Nuevo Eden - FC Fenix 7:0

46e minuut.
Rabí geeft een lange en hoge pass. Shevtsov heeft problemen om de bal te vangen. Shevtsov passt de bal zonder na te denken. Pavićević bereikt de bal nog maar net als eerste. Pavićević draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Nuevo Eden - FC Fenix 8:0

51e minuut.
Pavićević bereikt de bal nog maar net als eerste. Einstein speelt de bal door. Tomasito Rodríguez is nu in balbezit. Pavićević is nu in balbezit. Pavićević draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Cuenca probeert naar een medespeler te passen. Kalociński bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalociński speelt de bal door. Pavićević is nu in balbezit. Pavićević draait met de bal, schiet en ... Granados probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

55e minuut.
Pavićević passt de bal zonder na te denken. Shevtsov is nu in balbezit. Shevtsov geeft de bal voor. Pavićević is nu in balbezit. Pavićević draait met de bal, schiet en ... Paal! Granados verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

57e minuut.
Kalociński met de inworp. Klungelig pakt Mazánek de bal. Mazánek passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Pavićević de bal. Pavićević draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Mazánek met een sublieme pass. Cuenca is nu in balbezit. Cuenca passt de bal zonder na te denken. Mols rent richting de bal. Mols geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Kalociński geeft de bal voor. Mols rent richting de bal. Mols speelt de bal door. Pavićević is nu in balbezit. Pavićević draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Nuevo Eden - FC Fenix 9:0

72e minuut.
Shevtsov speelt de bal door. Klungelig pakt Pavićević de bal. Shevtsov bereikt de bal nog maar net als eerste. Pavićević bereikt de bal nog maar net als eerste. Pavićević draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Mols met een sublieme pass. Pavićević heeft problemen om de bal te vangen. Pavićević met een sublieme pass. Shevtsov rent richting de bal. Shevtsov draait met de bal, schiet en ... Granados kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Shevtsov is nu in balbezit. Shevtsov haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

86e minuut.
Mazánek passt de bal zonder na te denken. Kalociński bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalociński passt de bal met de wreef. Shevtsov rent richting de bal. Shevtsov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Nuevo Eden - FC Fenix 10:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nuevo Eden 20%, FC Fenix 80%.
Nuevo Eden - FC Fenix 10:0