Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Fenix Hiperactivos Escorpiones
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
39% Spel op eigen helft 61%
17 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.9 gemiddelde waardering 16.8
slecht Schieten slecht
zwak Passen zwak
waardeloos Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Klungelig pakt Márquez de bal. Ortiz verovert de bal door een tackle van achteren. Ortiz passt de bal met de wreef. Kattan is nu in balbezit. Kattan draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Mayer Gil verovert de bal door een tackle van achteren. Mayer Gil probeert naar een medespeler te passen. Ortiz met een sublieme pass. Kattan bereikt de bal nog maar net als eerste. Kattan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Fenix - Hiperactivos Escorpiones 1:0

35e minuut.
Iglesias rent richting de bal. Ortiz is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Márquez. Márquez krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Fenix 34%, Hiperactivos Escorpiones 66%.
FC Fenix - Hiperactivos Escorpiones 1:0

49e minuut.
Márquez bereikt de bal nog maar net als eerste. Carabantes onderschept slim de pass. Carabantes met een sublieme pass. Ortiz is nu in balbezit. Ortiz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Rabí kan de bal niet met de borst controleren. Mariona onderschept slim de pass. Mariona passt de bal zonder na te denken. Ortiz is nu in balbezit. Ortiz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Fenix - Hiperactivos Escorpiones 2:0

55e minuut.
Rabí bereikt de bal nog maar net als eerste. Rabí met een sublieme pass. Rabí speelt de bal door. Rabí is nu in balbezit. Rabí geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Kattan rent richting de bal. Márquez verovert de bal door een tackle van achteren. Ortiz rent richting de bal. Ortiz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Einstein geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. García met een snelle inworp. Morales bereikt de bal nog maar net als eerste. Morales geeft een lange en hoge pass. Paal!
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Carranza met een sublieme pass. Mariona kopt de bal weg. Klungelig pakt Rabí de bal. Kattan bereikt de bal nog maar net als eerste. Kattan draait met de bal, schiet en ... Carranza kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

73e minuut.
Ortiz verovert de bal door een tackle van achteren. Ortiz met een sublieme pass. Kattan is nu in balbezit. Kattan draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Léster Blanco de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Fenix 43%, Hiperactivos Escorpiones 57%.
FC Fenix - Hiperactivos Escorpiones 2:0