Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ricos Pintores ALBOS FC
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
54% Spel op eigen helft 46%
8 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 20.4
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
average Passen weak
hopeless Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Serrano probeert naar een medespeler te passen. Salinas is nu in balbezit. Salinas geeft de bal voor. Mejia heeft problemen om de bal te vangen. Mejia draait met de bal, schiet en ... Véliz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Ricos Pintores - ALBOS FC 1:0

13e minuut.
Iraheta Sanabria probeert naar een medespeler te passen. Na een snelle pass probeert Román de bal onder controle te krijgen. Contreras rent richting de bal. Gomez is nu in balbezit. Gomez draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

27e minuut.
Serrano bereikt de bal nog maar net als eerste. Gomez is nu in balbezit. Serrano tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Serrano krijgt een gele kaart.

45e minuut.
Serrano onderschept slim de pass. Aguilera bereikt de bal nog maar net als eerste. Aguilera probeert naar een medespeler te passen. Gil Mosquera bereikt de bal nog maar net als eerste. Gil Mosquera haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ricos Pintores 39%, ALBOS FC 61%.
Ricos Pintores - ALBOS FC 1:0

63e minuut.
Gomez probeert naar een medespeler te passen. Mejia is nu in balbezit. Serrano probeert naar een medespeler te passen. Aguilera is nu in balbezit. Aguilera haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Ricos Pintores - ALBOS FC 1:1

65e minuut.
Aguilera speelt de bal door. Gil Mosquera rent richting de bal. Salinas tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Salinas krijgt een gele kaart.

86e minuut.
Serrano geeft de bal voor. Gil Mosquera bereikt de bal nog maar net als eerste. Blanco bereikt de bal nog maar net als eerste. Gil Mosquera verovert de bal door een tackle van achteren. Gil Mosquera schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ricos Pintores 69%, ALBOS FC 31%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Ricos Pintores - ALBOS FC 1:1