Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Fenix new joosep
Normal Tactiek 433
55% Balbezit 45%
53% Spel op eigen helft 47%
13 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 20
slecht Schieten slecht
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen zwak


5e minuut.
Carabantes is nu in balbezit. Alarcón is nu in balbezit. Carabantes onderschept slim de pass. Ortiz rent richting de bal. Ortiz schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Carbajal bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Jiménez kopt de bal weg. Mariona controleert de bal met de borst. Mariona passt de bal zonder na te denken. Carabantes is nu in balbezit. Carabantes draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Fenix - new joosep 1:0

23e minuut.
Rodriguez verovert de bal door een tackle van achteren. Alarcón rent richting de bal. Kattan verovert de bal door een tackle van achteren. Ortiz rent richting de bal. Ortiz haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

27e minuut.
Luna Melgar is nu in balbezit. Luna Melgar met een sublieme pass. Castro is nu in balbezit. Castro haalt uit met een fantastische trap. Márquez werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Fenix - new joosep 1:1

27e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Márquez niet meer kan verder spelen. Granados komt het veld opgelopen.

28e minuut.
Alarcón is nu in balbezit. Ortiz onderschept slim de pass. Ortiz passt de bal zonder na te denken. Kattan rent richting de bal. Kattan draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Fenix 56%, new joosep 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Fenix - new joosep 1:1

48e minuut.
Tomasito Rodríguez heeft problemen om de bal te vangen. Tomasito Rodríguez geeft een hoge lob. Alarcón kopt de bal weg. Castro controleert de bal met de borst. Castro haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Granados trapt de bal weg van het doel. Rodriguez kopt de bal weg. Daar is Rabí, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Barraza rent richting de bal. Barraza haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Daar is Mariona, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Barraza bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mariona. Mariona krijgt een gele kaart.

75e minuut.
Mariona controleert de bal met de borst. Barraza bereikt de bal nog maar net als eerste. Barraza passt de bal in één keer door. Castro bereikt de bal nog maar net als eerste. Castro haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Rodriguez geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mayer Gil met de inworp. Ortiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ortiz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Fenix - new joosep 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Fenix 51%, new joosep 49%.
FC Fenix - new joosep 2:1