Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Nuevo Eden Rocosos Ratones
Eden442 Tactiek Normal
61% Balbezit 39%
22% Spel op eigen helft 78%
31 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
47.6 gemiddelde waardering 17.3
very good Schieten poor
good Passen poor
solid Verdedigen poor


1e minuut.
Inworp. Sárosi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bonk met een sublieme pass. Afera geeft de bal voor. Iraheta Sanabria springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Cala maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nuevo Eden - Rocosos Ratones 1:0

4e minuut.
Bonk geeft een lange en hoge pass. Dieng kopt de bal weg. Klungelig pakt Caballero de bal. Iraheta Sanabria onderschept slim de pass. Iraheta Sanabria schiet op doel. Soler bokst de bal weg. Daar is Cala, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cala haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Iraheta Sanabria speelt de bal door. Cala rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Acevedo ... Strafschop! Cala is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Iraheta Sanabria neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Soler probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Nuevo Eden - Rocosos Ratones 2:0

11e minuut.
Valle speelt de bal door. Caballero is nu in balbezit. Caballero probeert naar een medespeler te passen. Iraheta Sanabria rent richting de bal. Iraheta Sanabria draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Dieng controleert de bal met de borst. Afera met een sublieme pass. Cala met een sublieme pass. Iraheta Sanabria rent richting de bal. Iraheta Sanabria schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Dieng met een snelle inworp. Afera rent richting de bal. Afera speelt de bal door. Iraheta Sanabria is nu in balbezit. Iraheta Sanabria schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Doeltrap. Caballero trapt de bal weg van het doel. Martínez kopt de bal weg. Iraheta Sanabria is nu in balbezit. Iraheta Sanabria haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Afera speelt de bal door. Bonk bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonk passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Iraheta Sanabria de bal. Iraheta Sanabria haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Nuevo Eden - Rocosos Ratones 3:0

22e minuut.
Valle raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Pele Zapata komt het veld opgelopen.

22e minuut.
Bonk is nu in balbezit. Bonk probeert naar een medespeler te passen. Afera probeert naar een medespeler te passen. Cala bereikt de bal nog maar net als eerste. Cala draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Afera onderschept slim de pass. Afera probeert naar een medespeler te passen. Cala is nu in balbezit. Cala draait met de bal, schiet en ... Soler maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nuevo Eden - Rocosos Ratones 4:0

26e minuut.
Cala rent richting de bal. Cala passt de bal met de wreef. Dieng bereikt de bal nog maar net als eerste. Dieng geeft een lange en hoge pass. Daar is Caballero, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Nuevo Eden - Rocosos Ratones 5:0

29e minuut.
Palaia geeft een hoge lob. Iraheta Sanabria rent richting de bal. Iraheta Sanabria passt de bal met de wreef. Cala is nu in balbezit. Cala draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Nuevo Eden - Rocosos Ratones 6:0

34e minuut.
Bonk rent richting de bal. Sárosi rent richting de bal. Huezo verovert de bal door een tackle van achteren. Huezo passt de bal met de wreef. Bonk geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Sárosi speelt de bal door. Iraheta Sanabria is nu in balbezit. Iraheta Sanabria passt de bal in één keer door. Cala bereikt de bal nog maar net als eerste. Cala schiet op doel. Soler probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Nuevo Eden - Rocosos Ratones 7:0

40e minuut.
Afera is nu in balbezit. Afera passt de bal met de wreef. Iraheta Sanabria is nu in balbezit. Iraheta Sanabria haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Nuevo Eden - Rocosos Ratones 8:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nuevo Eden 17%, Rocosos Ratones 83%.
Nuevo Eden - Rocosos Ratones 8:0

51e minuut.
Bonk met een sublieme pass. Sárosi is nu in balbezit. Sárosi passt de bal zonder na te denken. Iraheta Sanabria rent richting de bal. Iraheta Sanabria schiet op doel. Paal! Soler probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Soler met een sublieme pass. Sárosi kopt de bal weg. Iraheta Sanabria bereikt de bal nog maar net als eerste. Iraheta Sanabria haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Sárosi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bonk bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonk passt de bal zonder na te denken. Iraheta Sanabria is nu in balbezit. Iraheta Sanabria haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Nuevo Eden - Rocosos Ratones 9:0

59e minuut.
Bonk probeert naar een medespeler te passen. Afera probeert naar een medespeler te passen. Cala bereikt de bal nog maar net als eerste. Cala schiet op doel. Soler probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Nuevo Eden - Rocosos Ratones 10:0

62e minuut.
Caballero geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sárosi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bonk heeft problemen om de bal te vangen. Bonk met een sublieme pass.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Sárosi met een sublieme pass. Chávez geeft een hoge lob. Sárosi kopt de bal weg. Klungelig pakt Iraheta Sanabria de bal. Iraheta Sanabria haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Nuevo Eden - Rocosos Ratones 11:0

74e minuut.
Schafböck verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Dieng de bal. Dieng geeft een lange en hoge pass. Iraheta Sanabria is nu in balbezit. Iraheta Sanabria schiet op doel. Paal!

77e minuut.
Arismendi onderschept slim de pass. Arismendi probeert naar een medespeler te passen. Cala bereikt de bal nog maar net als eerste. Cala haalt uit met een fantastische trap. Soler maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

79e minuut.
Bonk rent richting de bal. Bonk probeert naar een medespeler te passen. Cala bereikt de bal nog maar net als eerste. Cala draait met de bal, schiet en ... Soler werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Caballero trapt de bal weg van het doel. Afera kopt de bal weg. Daar is Iraheta Sanabria, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Iraheta Sanabria draait met de bal, schiet en ... Soler probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Nuevo Eden - Rocosos Ratones 12:0

83e minuut.
Díaz Arce rent richting de bal. Díaz Arce passt de bal met de wreef. Bonk probeert naar een medespeler te passen. Iraheta Sanabria rent richting de bal. Iraheta Sanabria haalt uit met een fantastische trap. Paal!

85e minuut.
Iraheta Sanabria met een sublieme pass. Dieng geeft een lange en hoge pass. Cala is nu in balbezit. Iraheta Sanabria is nu in balbezit. Iraheta Sanabria draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Bonk is nu in balbezit. Bonk geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Caballero de bal. Iraheta Sanabria is nu in balbezit. Iraheta Sanabria draait met de bal, schiet en ... Soler bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Nuevo Eden - Rocosos Ratones 13:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nuevo Eden 27%, Rocosos Ratones 73%.
Nuevo Eden - Rocosos Ratones 13:0